اجرای کامل طرح احیاء و تعادل بخشی، راهکار برون رفت از خشکسالی است

معاون حفاظت، بهره‌برداری و امور اجتماعی حوضه آبریز رودخانه‌های کرخه و مرزی غرب گفت: سازگاری با کم آبی و اجرای کامل طرح احیاء و تعادل بخشی، راهکار برون رفت از خشکسالی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، محمدزاده معاون حوضه آبریز رودخانه‌های کرخه و مرزی غرب در جلسه‌ای که به منظور بررسی اجرای پروژه‌های طرح احیاء و تعادل بخشی و سازگاری با کم آبی در کردستان برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های خستگی ناپذیر حوزه معاونت حفاظت و بهره‌برداری اظهار کرد: نظر به خشکسالی‌های اخیر، تنش‌ها و چالش‌های فراوان در حوزه آب، از اینکه حوزه حفاظت و بهره‌برداری همچنان با سعه صدر و بصورت تمام و کمال پیگیر برنامه های فنی و پاسخگوی مطالبات مردم هستند، تشکر و قدردانی می کنم.

 

وی به بحث مديريت حوضه‌ای منابع آب، اشاره کرد و گفت: پس از تصویب وزارت نیرو در خصوص حوضه‌ای کردن آب‌های کشور، اکنون حدود 8 ماه است كه مدیریت منابع آب به صورت حوضه‌اي انجام مي‌گیرد و استان كردستان نیز در 3 حوضه منابع آبي از جمله، كرخه و مرزی غرب است.

 

وی افزود: از موارد مهم و قابل توجه جهت برون رفت از خشکسالی، سازگاري با كم آبي و اجرای کامل طرح‌هاي احیاء و تعادل بخشي است؛ که خوشبختانه براساس داده‌های موجود اجرای طرح داناب و گسترش سواد آبی و انسداد چاه‌ها غیرمجاز در این استان به خوبی اجرا شده و ما نیز در بخش تأمین اعتبارات اجرای این طرح ها پيگيري هاي لازم  انجام خواهیم داد.

 

معاون حفاظت، بهره‌برداری و امور اجتماعی حوضه آبریز رودخانه‌های کرخه و مرزی غرب در ادامه به رفع تصرف حریم و بستر رودخانه‌ها اشاره نمود و گفت: در خصوص رفع معارضین بستر رودخانه‌ها می‌طلبد شرکت آب منطقه‌ای کردستان با سازمان ثبت اسناد و املاک استان، مکاتبه نماید تا برای اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به تصرف حریم و بستر رودخانه‌های این استان کرده‌اند سندی صادر نکند تا از چالش و تنش‌های بعدی، پیشگیری شود.

 

محمدزاده به مسأله کیفیت آب شرب سنندج و برخی شهرستان‌های استان اشاره و اضافه کرد: در بیشتر سدهای کشور پدیده تغذیه‌گرایی سدها وجود دارد و در کردستان نیز دستگاه‌های متولی امر باید در خصوص رفع این معضل همت جمعی کرده و این موضوع را در رأس امور قرار دهند.

کد خبر 1126515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha