انتخابات عاملی برای پیوند میان حاکمیت و مردم است

مدیر کل بازرسی گیلان با بیان اینکه استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات در انتخابات به نفع یا علیه نامزدها از مصادیق جرم است، گفت: انتخابات عاملی برای پیوند میان حاکمیت و مردم و مصداق مردم سالاری دینی است.

سیدحمید حسینی، مدیر کل بازرسی گیلان با توجه به اهمیت انتخابات مجلس نهم در 12 اسفند سال جاری، به خبرنگار شبستان گفت: سازمان بازرسی در قبال تخلفات احتمالی در انتخابات براساس قوانین به صورت مستقیم نقشی نداشته و این وظیفه مهم برعهده شورای محترم نگهبان است.

 

وی اظهار کرد: این سازمان براساس وظایف قانونی و ذاتی خود و طبق اصل 174 قانون اساسی وظیفه بررسی و نظارت بر حسن اجرای قوانین انتخاباتی در دستگاه های اجرایی و اداری کشور را برعهده دارد و برعملکرد مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی در این مورد به دقت و با تیزبینی و هوشمندانه نظارت خواهدکرد.

 

حسینی افزود: در شرایط کنونی و با حجم گسترده تبلیغات رسانه های گروهی و معاند بر علیه نظام و شدت گرفتن این حملات، دشمن سعی در دلسرد کردن و عقب نشینی مردم از آرمان ها و ارزش های انقلاب را دارد.

 

شرکت در انتخابات یک حرکت هوشمندانه و خرد جمعی است
وی با اشاره به اینکه حضور حداکثری و با بصیرت مردم در انتخابات اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: این حضور تاکنون به دفعات توسط مردم قدرشناس ایران اسلامی به اثبات رسیده است.

 

حسینی، از این حرکت به عنوان یک حرکت هوشمندانه و خرد جمعی برای انتخاب اصلح نام برد.

 

وی انتخابات را عاملی برای پیوند میان حاکمیت و مردم و مصداق مردم سالاری دینی و یکی از طرق نظارت مردم بر مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.

 

بازرس کل گیلان، انتخاب اصلح را بسیار مهم دانست و این حرکت را مقدمه ایجاد یک مجلس کارآمد، ارزشی، اهل نظر، قانون دان و قانون مدار برشمرد که وظایف خود را به خوبی انجام می دهد.

 

حسینی همچنین به عنوان مدیر دستگاه اصلی نظارت و مبارزه با فساد اداری و اقتصادی در استان از مردم خواست ضمن موقعیت شناسی در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، حضوری پر رنگ و اثرگذار داشته و یکبار دیگر نقشه های دشمنان اسلام و انقلاب را نقش برآب کنند.

 

مردم، کاندیداها، مجریان و ناظرین انتخابات حول محور اخلاق عمل کنند
وی در ادامه به مردم و کاندیداها و مجریان و ناظرین انتخابات توصیه کرد حول محور اخلاق به اصول و قوانین کاملاً پایبند بوده و با حسن جریان امور عمل کنند.

 

حسینی اضافه کرد: کاندیداها نیز باید ضمن رعایت اخلاق انتخاباتی خدای ناکرده از نشراکاذیب، سیاه نمایی، تهمت و افترا به یکدیگر پرهیز کنند.

 

وی ادامه داد: مردم نیز به عنوان رأی دهندگان باید از انگیزه های شخصی و گروهی، فامیلی و جناحی اکیداً پرهیز کرده تا مجلسی مقتدر تشکیل شود.

 

حسینی با اشاره به اینکه در ماده 59 قانون انتخابات بر ممنوعیت هرگونه استفاده از وسایل و امکانات و وجوه بیت المال و شرکت های دولتی و وابسته به دولت و شهرداری ها و سازمان های وابسته و همه دستگاه هایی که از بودجه عمومی و دولتی استفاده می کنند به نفع نامزدهای نمایندگی مجلس تصریح شده است، گفت: بهره مندان از این موارد مرتکب جرم شناخته خواهند شد.

 

حسینی ضمن هشدار به مدیران دستگاه ها، گفت: گزارش های رسیده حاکی از این است که شاهد بروز برخی از تخلفات ناشی از کم توجهی به قانون از سوی برخی از مدیران یا عوامل تحت امرشان و استفاده از امکانات و وجوه دولتی هستیم که در صورت احراز چنین تخلفاتی قطعاً سازمان بازرسی وارد عمل شده و برخوردهای قانونی را به عمل خواهد آورد.

 

وی تصریح کرد: با توجه به صراحت قانونی ذکر شده مسئولیت دستگاه های نظارتی بیشتر شده و بر این اساس ستادی برای رسیدگی به جرائم انتخاباتی به دستور ریاست محترم قوه قضائیه در دادگستری استان ها تشکیل شده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 112557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha