به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، در حکم علی رمضانی خطاب به کیوان امجدیان آمده است:
«نظر به مراتب شایستگیها، تعهد انقلابی، تخصص و سابقه ممتد جنابعالی در حوزه کتاب و رسانه به موجب این حکم به عنوان «سردبیر خبرگزاری کتاب ایران» منصوب میشوید.
ایبنا بهعنوان شاخص گروه رسانهای خانه کتاب و ادبیات ایران، نخستین و تنها خبرگزاری تخصصی حوزه کتاب در منطقه و جهان به حساب میآید و ضرورت دارد در پانزدهمین سال فعالیت، جایگاه مخاطبپذیری و نقشآفرینی خود را در عرصه فرهنگ، کتاب و نشر با نگاه تمدنسازی ارتقا دهد.
با عنایت به ظرفیتهای بزرگ حوزه راهبردی کتاب در نظام تمدنی برآمده از انقلاب اسلامی؛ انتظار میرود در زمینههای زیر برنامهریزی مشخص و اقدامات اساسی پیشبینی گردد:
«نقشآفرینی محوری» در بازآرایی ساختار رسانهای کشور در حوزه کتاب؛
ایجاد «مرجعیت» و دستیابی به «پیشتازی» برای خبرگزاری در کلانحوزه کتاب؛
پرچمداری «ترویج جریانساز» و «نقد اصلاحگر» در حوزه کتاب و ابعاد مختلف محتوایی، شکلی و مدیریتی آن؛
ارائه «تصویر واقعی و امیدوارانه» از ظرفیتهای کنونی و آتی فرهنگ و صنعت نشر و کتاب؛
بسترسازی افزایش «معارفه عمومی کتاب» و شناساندن منابع برای «ارتقاء مطالعه مفید»؛
توجه ویژه به «تولیدات چندرسانهای و فناوریهای نوپدید» کتاب؛
تأکید بر استفاده از «زبان» ساده، روان و پارسینویسی درست؛
توجه به نهضت «تألیف و تولید علم بومی»؛
اهتمام بر تقویت حوزه «کودک و نوجوان»؛
برنامهریزی و فعالیت مستمر برای تربیت خبرنگاران اثرگذار و حرفهای و تقویت جریان «روزنامهنگاری کتاب»؛
فرصت را مغتنم شمرده و از خدمات مؤثر و خالصانه برادر گرامی جناب آقای دکتر حامد صلاحی سپاسگزاری میکنم.
در پایان ضمن تأکید بر هماهنگی کامل با شورای سیاستگذاری خبرگزاری، امیدوارم با اتکال به خداوند متعال ضمن بهرهگیری از تمام استعدادهای فراوانِ فعالان و دغدغهمندان این عرصه در سراسر کشور، در اجرای مأموریتهای محوله موفق باشید.
علی رمضانی
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران»
کیوان امجدیان پیش از این مسئولیتهایی از جمله عضویت در گروه سردبیری روزنامه جام جم، مدیرکل فرهنگی خبرگزاری فارس، سردبیری هفتهنامه سینمای خانگی و شبکه هنر را برعهده داشته است.
وی فعالیت مطبوعاتی را در سال ۱۳۷۵ از روزنامههای رسالت و کیهان و هفتهنامه مهر شروع کرد و در مقاطعی دبیر فرهنگی رسانههای موثری همچون خبرگزاری فارس، مشرق، عصر اندیشه، ایران آنلاین، کیهان، جام جم، وطن امروز و... را برعهده داشته است.
از آثار مکتوب او میتوان به رمانهای «سماع شنها»، «تار یحیی» و کتابهای «مسافر تنها»، «یک روایت معتبر از کمیته مشترک»، «آموزش خاطرهنویسی» و «قفس داغ» اشاره کرد.
در کارنامه امجدیان داوری جشنوارههای فیلم مقاومت، کتاب دفاع مقدس، کتابخوان و رسانه، مطبوعات و کتاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتاب شهید غنیپور، کتاب و رسانه و سوگواره عکسهای عاشورایی و تهیه و کارگردانی برنامه تلویزیونی مجازیست وجود دارد.
پیش از این دکتر حامد صلاحی دبیر تحریریه خبرگزاری ایبنا بود.
نظر شما