کانون ‌های مساجد شبکه ای برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر هستند

بهارلویی گفت: کانون ‌های فرهنگی هنری مساجد شبکه مردمی بزرگی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر هستند.

«حمزه بهارلویی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از مهمترین ظرفیت ها و پتانسیل های است که می توان از آن در راستای فرهنگ سازی و نهادینه کردن فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به ویژه در سطح روستاها استفاده کرد.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مهرپویان مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه ادامه داد: امام حسین (ع) برای عمل به فریضه مهم دین اسلام که همانا امر به معروف و نهی از منکر بود به شهادت رسیدند.

 

وی ادامه داد: شهادت امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایش با زبان تشنه در صحرای گرم کربلا برای زنده ماندن دین مبین اسلام و نهادینه شدن فریضه مهم الهی یعنی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بود.

 

بهارلویی عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یک وظیفه همگانی دانست و افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد با برگزاری جلسات، کارگاه ها و همایش ها با حضور جوانان یکی از ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگ سازی و نهادینه کردن فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری مهرپویان مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه با اعلام اینکه کانون ‌های مساجد به نوعی مرکزی برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر هستند، افزود: اعضای کانون ‌های مساجد باید آمر و پیشگام عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر باشند تا جامعه نیز به تبعیت از آن ‌ها عمل کند.

 

مدیر کانون مهرپویان شهر یانچشمه تصریح کرد: کانون‌های مساجد شبکه مردمی بزرگی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند تبدیل شود و باید مدیران در راستای این فرهنگ سازی گام بردارند.

 

بهارلویی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک مسئولیت اجتماعی قلمداد می ‌شود، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر و سبک صحیح زندگی از مسائل بسیار مهم است که به صراحت در قرآن تأکید شده است و باید به خوبی به این مسائل پرداخته شود.

 

کد خبر 1122610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha