حجت الاسلام شوذب شیری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: این دانشگاه که قرار است در زمینی به مساحت 500 هزار مترمربع در شهرکرد احداث شود، در دوره سوم سفر هیئت دولت به استان در لیست توزیع اعتبارات فرهنگی استان قرار گرفت.
وی افزود: در مرحله اول بیش از دو میلیارد ریال در راستای آغاز عملیات اجرایی دانشکده علوم قرآنی اختصاص یافته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این دانشکده که زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه استان اداره می شود از طریق آزمون سراسری دانشجو می پذیرد.
حجت الاسلام شیری، راه اندازی این دانشکده در استان را امری ضروری و مورد نیاز عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اهمیت قرآن کریم از لحاظ تربیتی، دینی، تاریخی و علمی نیاز است که آموزش کلام وحی به طور آکادمیک و تخصصی به جوانان مسلمان و علاقه مند به دانستن علوم قرآنی انجام شود.
وی، بازسازی، مرمت و توسعه امامزادگان و مساجد را از جمله فعالیت های مهم و برجسته سازمان اوقاف و امور خیریه برشمرد و گفت: در سال های اخیر بیش از 45 میلیارد ریال از سوی دولت و مردم به بقاع متبرکه و مساجد استان تخصیص داده شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، از اختصاص اعتبار هفت میلیارد و 210 میلیون ریالی به بیش از 350 بقعه متبرکه و مسجد استان در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و افزود: این در حالی است که بیش از چهار میلیارد و 920 میلیون ریال از محل اعتبارات سفر سوم هیئت دولت به امامزادگان و مساجد تخصیص داده شده است.
وی از توزیع 7 هزار جلد قرآن کریم در مساجد استان خبر داد و خاطر نشان کرد: نگاه به آیات الهی و تلاوت قرآن امری پر ثواب است و حفظ و عمل مخلصانه به آن راه رسیدن به سعادت دنیا و اخرت می باشد که خشنودی خداوند، انبیای الهی و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را به دنبال دارد.
حجت الاسلام شیری، با تأکید بر نهادینهسازی آموزههای اسلامی در جامعه، اظهار داشت: امروزه در دنیا اثبات شده که الگوی اسلامی راه نجات و نیروی محرکه نظام به سوی تعالی و رشد است.
پایان پیام/
نظر شما