نامزدهای انتخابات باید در تبعیت از قانون الگوی جامعه باشند

قائم مقام ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی دادگستری فارس با بیان اینکه نامزدهای انتخابات باید درتبعیت از قانون الگوی جامعه باشند، خواستار آموزش و توجیه اعضاء ستادهای تبلیغاتی توسط نامزدها شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، احمد رحمانیان، قائم مقام ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی دادگستری فارس امروز (8اسفند) در جمع خبرنگاران گفت: رعایت اصول اخلاق انتخابات از جمله صداقت و درستی در اندیشه و گفتار، پرهیز از فریب افکار عمومی، ارجح دانستن مصالح عمومی و ملی نظام به منافع شخصی و گروهی، اثبات توانمندی های خود و عدم تخریب سایر داوطلبان و احزاب، پرهیز از زیاده روی و اسراف در تبلیغات و همچنین حفظ هوشیاری تبلیغاتی در راستای خنثی کردن توطئه های معاندین و مخالفین نظام از جمله نشانه های رشد یافتگی بالندگی سیاسی و اجتماعی داوطلبین است.

 

وی تاکید کرد: به منظور حفظ دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقابله با توطئه های دشمنان داخلی و خارجی همانند سایر انتخابات گذشته با شور و شکوه گسترده در روز برگزاری انتخابات در محل صندوق های اخذ رأی حاضر و به نامزدهای مورد نظر خود با بصیرت و آگاهی و به دور از تعصبات قومی و محلی خواهیم داد.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس تصریح کرد: ستادهای پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی استان با محوریت مراجع قضایی و با حضور کلیه مسئولان امنیتی، انتظامی، نظامی، اجرایی، سیاسی و فرهنگی مرتبط با انتخابات در مرکز استان و کلیه شهرستان ها فعال است.

 

رحمانیان افزود: با برنامه های مدون در حوزه پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در سه مرحله قبل، حین و پس از انتخابات پیش بینی هایی صورت گرفته است.

 

قائم مقام ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی دادگستری فارس اظهار امیدواری کرد: انتخابات پیش رو انتخاباتی سالم و با شکوه و با کمترین تخلفات و جرائم انتخاباتی باشد.

 

 وی تبلیغات زود هنگام و خارج از مهلت قانونی، نصب هرگونه اعلامیه، عکس، پوستر، پلاکارد و پارچه تبلیغاتی را از مهم ترین تخلفات اعلامی به ستاد های پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی برشمرد و خاطرنشان کرد: متخلفین در هر مرحله به شعب ویژه رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی معرفی می شوند.

 

رحمانیان نماد های دیگر تخلفات تبلیغاتی را راه اندازی کاروان های تبلیغاتی، پاره و معدوم یا مخدوش کردن آگهی های تبلیغاتی رقبای انتخاباتی در ایام قانونی تبلیغ و استفاده از بلندگو های ثابت و سیار، ویدئو و تلویزیون های تبلیغاتی در خارج از محیط های سخنرانی ستاد عنوان کرد.

 

معاون دادستان شیراز همچنین فعالیت کارمندان در ساعات اداری، استفاده از وسایل وزارتخانه ها و شرکت های دولتی و مؤسسات وابسته، شهرداری ها و شرکت های وابسته و نهاد ها و مؤسسات استفاده کننده از بودجه عمومی و نهادهایی که دارایی آنها از اموال عمومی است را ممنوع اعلام کرد.

 

رحمانیان خاطرنشان کرد: نشریات و مطبوعات متعلق به سازمان ها، وزارت خانه ها و ادارات و نهاد ها نیز مشمول همین قانون بوده و حق تبلیغ برای نامزد های انتخاباتی را ندارند.

 

این مقام قضایی به نامزدهای انتخاباتی یادآور شد: از هتک حرمت و حیثیت نامزدهای انتخاباتی و هر امری که باعث اخلال و یا تهدید در امر انتخابات می شود پرهیز کنند.

 

رحمانیان تأکید کرد: مطابق قانون نامزدهای انتخاباتی می توانند در هر یک از مراکز بخش، شهر، شهرستان و در شهرهای بزرگ که دارای چند منطقه شهرداری است صرفاً یک ستاد تبلیغاتی برادران و یک ستاد خواهران داشته باشند.

وی از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلفات انتخاباتی با شماره تلفن 6483529-0711 تماس یا به ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم و تخلفات انتخاباتی واقع در خیابان عفیف آباد نبش کوچه 18 و در شهرستان ها با ستادهای پیشگیری مستقر در دادگستری کلیه شهرستان ها مراجعه کنند.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 111965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha