مهدی فیض، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشجویی دانشگاه جامع علمی و کاربردی در گفت وگو با خبرنگار شبستان پیرامون برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مراکز علمی و کاربردی گفت: بحث کرسی های آزاداندیشی خیلی عمیق تر از جلسات پرسش و پاسخ است و این دو موضوع را نباید هم طراز با یکدیگر دانست.
وی بااشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی و کاربردی ماهیت کاربردی و مهارتی دارد، تصریح کرد: اکثر دوره های پذیرش شونده در دانشگاه علمی و کاربردی کاردانی است و تعداد کمی از دانشگاه ها دوره کارشناسی پذیرش می کنند که ما در این مراکز جلسات پرسش و پاسخ دایر کردیم و در فضای دانشگاه علمی و کاربردی نمی توانیم فراتر از جلسات پرسش و پاسخ حرکت کنیم.
وی ادامه داد: کرسی آزاداندیشی مقدمه ای برای نظریه پردازی است، بنابراین باید در فضایی صورت بگیرد که جنبه تئوری در آن مطرح است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع افزود: بحث نظریه پردازی و آزاداندیشی را باید برعهده دانشگاه ها بگذاریم که ماهیت تئوری دارند و دانشجو در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد پذیرش می کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه علمی و کاربردی خاطرنشان کرد: فضای مراکز آموزشی علمی و کاربردی شبیه فضای دانشگاه رسمی و دولتی دانشگاه ها نیست که بتوان کار جدی سیاسی و اجتماعی در مقوله بحث های آزاداندیشی انجام داد.
فیض با بیان اینکه برخی از مراکز علمی کاربردی که وابسته دستگاه دولتی هستند، بودجه و پتانسیل را برای برگزاری اینگونه برنامه ها دارند، اظهارکرد: برخی از مراکز که بیش از 500 دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند، قابلیت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را دارند اما تعداد این مراکز در سطح کشور کم است.
پایان پیام/
نظر شما