به گزارش خبرنگار شبستان، اسدالله بادامچیان، نماینده هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در نشستی با حضور خبرنگاران با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی همواره حامی دولتها بوده است گفت: اشتباه بزرگ دولت این بود که از جبهه ای با نام حامیان دولت حمایت کرد که این امر موجب به وجود آمدن جبهه ای با نام منتقدین دولت شد.
وی در ادامه به سوالی با موضوع پیش بینی درخصوص ترکیب مجلس آینده و جایگاه منتقدین دولت در آن پاسخ داد و گفت: کسانی که در لیست جبهه متحد اصولگرایان جا نداشتند اقدام به راه اندازی جبهه کردند که البته از لحاظ قانونی این یک حق برای آنهاست. من با این نظر که مردم اقبال بیشتری به منتقدین نشان می دهند مخالفم زیرا اگر انتقاد یک انتقاد قوی و مثمرثمر باشد برای مردم مهم است و اگر کسی هیاهو کند و حرفش قانونی نباشد مردم هم به آن کمتر رای می دهند.
بادامچیان ادامه داد: من به کسانی که نامشان را منتقدین دولت گذاشته اند گفتم که چرا این نام را برای خودشان انتخاب کردید در مجلس جدید تنها یک سال از دولت فعلی باقی مانده و با دولت بعدی نیز باید تا یکسال اول به صورت حامی برخورد کنیم و آنها هم طبق گفته من نامشان را به صدای ملت تغییر دادند از نظر من ترکیب مجلس آینده زیاد قابل پیش بینی نیست اما به نظر می رسد اکثریت به دست اصولگرایان بوده و منتقدین دولت هم جایگاهی در بین اصولگرایان خواهند داشت.
وی در مورد مناسبات مجلس و دولت در مجلس نهم اظهار داشت: مجلس نمایندگان ملت باهوش و قوی است در مجلس نمایندگان مختلفی رای می آورند که تمام آنها بنابر نظر سه قوه و هماهنگی با ولی فقیه حرکت می کنند و طبق نظر ولی فقیه مجلس نباید مخالف دولت باشد به همین دلیل مجلس همواره حامی دولت بوده و البته به صورت مستقل حرکت می کند نقد سازنده و نه نقد تخریبی و بیان مطالب به گونه ای که دشمنان سوءاستفاده نکنند سیاست ما در مقابل دولت آینده در مجلس نهم خواهد بود.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص جبهه های اصولگرایی جدا از متحدین گفت: اصلاحات پیش از این نام جامعه مدنی را مطرح کرد که بعد از مدتها به این نتیجه رسید که همان جامعه اسلامی بهتر است از جامعه مدنی است. الان هم جریانی مکتب ایرانی را مورد تاکید قرار می دهد که در پاسخ به آنها باید گفت: ایران کشوری است با تاریخ تمدن 6 تا 7 هزارساله که نیازی به کلمه مکتب ایرانی در عرصه سیاسی نداریم این اشخاص در انتخابات هم با عنوان حمایت از دولت به صحنه آمدند اما الان این جریان چهره سیاهی دارد و اگر کسی بخواهد خودش را موسوم به این جریان کند حتماً رای نمی آورد.
بادامچیان در جواب به سوال خبرنگاری با موضوع رقابت بین اصولگرایان اظهار داشت: وحدت بین اصولگرایان این نیست که کسی از لیست جبهه متحد جدا نشود. آیات عظام نیز که به وحدت بین اصولگرایان علاقه مند هستند مانع ایجاد جبهه های دیگر نیستند در حال حاضر جبهه متحد مورد حمایت جامعتین است و جبهه پایداری هم که خودشان را به آیت الله مصباح یزدی منتسب کرده اند تا به حال نامه یا بیان های از وی مبنی بر حمایت از جبهه پایداری دریافت نشده پس رقابت بین اصولگرایان آنچنان که مطرح است موجب ایجاد نشدن وحدت نمی شود.
این کاندیدای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی درخصوص جوانگرایی در فهرست های اصولگرایان تصریح کرد: در همه این فهرست ها هر جریانی تلاش کرده تا عناصر پخته را به مجلس بفرستد زیرا مجلس در راس همه امور است البته اگر ما جوان پخته و قوی مانند بذرپاش داشته باشیم معرفی می کنیم زیرا قانونگذاری و نظارت به کار اجرایی نیازمند تجربه است بنابراین اکثریت در این جایگاه حساس باید دارای تجربه باشد رجحان ما به افراد بالای 30 سال است.
رییس فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در مجلس هشتم در پاسخ به سوال خبرنگار لس آنجلس تایمز مبنی بر اینکه چرا شهرهای بزرگ از جمله تهران در مقایسه با شهرهای کوچک مشارکت و شور انتخاباتی کمتری دارند، تاکید کرد: در شهرهای کوچک همبستگی های اجتماعی، فامیلی و محلی بسیار قوی است در حالی که در شهرهای بزرگ عامل همبستگی محلی و طایفه ای و محیطی بسیار کم است و بیشتر در یک جامعه شهرنشین تعریف می شود تهران هم به دلیل اینکه 30 نماینده دارد برای جذب آراء دچار مشکلات بیشتری است تا شهرهایی که بین 3 تا 1 نماینده دارد البته زمانها و شرایط متفاوت است زیرا مردم تهران بعد از ترور بزرگان ما در هفت تیر بیش از شهرهای دیگر در انتخابات حضور داشته اند.
بادامچیان درخصوص این مبحث که قالیباف نگاه ویژه ای به تبلیغات جبهه متحد اصولگرایان در تهران دارد اظهار داشت: کسانی که این حرفها را می زنند به سه بخش توجه دارند یکی اینکه چرا آقای قالیباف نظرشان به جبهه متحد اصولگرایان نزدیک است که در جواب باید گفت: آقای قالیباف هم مانند هر شهروند دیگری نظر انتخاباتی دارند. مبحث دیگری که موردنظر این اشخاص است طرفداران و اطرافیان آقای قالیباف هستند و باید گفت حق آنهاست که بخواهند به کسانی که قالیباف ترجیح می دهد رای دهد و اما مهمترین نکته این است که آنها می گویند قالیباف به جبهه متحد برای تبلیغاتش پول داده اگر کسی همچین ادعایی دارد باید مستند بیاورد زیرا اگر کسی از اموال عمومی برای تبلیغات انتخاباتی استفاده کند از نظر قانونی مجرم شناخته شده و باید به جرم آن رسیدگی شود.
وی افزود: جبهه متحد اصولگرایان و حزب موتلفه اسلامی برای چاپ اولیه تراکت هایشان دچار تگنای مالی هستند و نه بودجه دولتی دارند و نه حمایت کننده مالی قوی البته طرفداران ما کمک مالی می کنند اما این دلیل بر پول کردن جبهه متحد از شهردار تهران برای تبلیغات نیست.
بادامچیان در مورد حضور اصلاح طلبان در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح طلبان دارای دو فهرست به نام مردم سالاری و جبهه مردمی اصلاحات هستند و عده ای از آنها نیز به صورت منفرد در انتخابات شرکت کرده اند که در ایران فشاری برای شرکت افراد به صورت حزبی به آنها وارد نیست و هر کسی می تواند به صورت انفرادی در انتخابات شرکت کنند.
وی در واکنش به گفته یکی از نمایندگان درخصوص مغتنم بودن حضور اصلاح طلبان در مجلس نهم تصریح کرد: برای ما حضور همه جریانات به عنوان نماینده جریانات مختلف مغتنم است به شرط اینکه قانونی باشد و در چارچوب قانون اساسی فعالیت کند نه به فراسونری ها متعهد باشند. ما در 8 دوره قبلی مجلس از تمام گروهها نماینده داشتیم و حتی دو مجلس نهم در اختیار کسانی بود که نظرشان با شورای نگهبان مغایرت داشت اما چون همه چیز بستگی به رای مردم دارد دلیلی بر مخالفت با جریانات دیگر نداریم.
پایان پیام/
نظر شما