حجت الاسلام «علی محمدی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد بر ضرورت بازشناسی مفهومی و مصداقی مسجد تراز اسلامی پرداخت و اظهار داشت: دستیابی به تمدن نوین اسلامی جز از مسیر تحقق مسجد تراز اسلامی و تکیه به کارکردها و ظرفیتهای عظیم آن میسر نخواهد بود.
امام جمعه شهر وردنجان با بیان اینکه مسجد تراز اسلامی همان مسجدِ باکیفیت شایسته است، تصریح کرد: مسجد تراز اسلامی بمثابه یک قرارگاه فرهنگی بوده و قرارگاه اصطلاحی نظامی و به معنای مرکز طرح و اجرا عملیات علیه دشمن است.
وی ابراز کرد: مسجد تراز اسلامی مسجد پویا در فرایند خودسازی، جامعه پردازی، تمدن سازی و در جهت تحقق آرمان بزرگ انقلاب اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی حرکت می کند.
امامجمعه شهر وردنجان ادامه داد: زمانی به مسجد طراز اسلامی می رسيم كه همه كاركرد های مسجد فعال شود كه در غير اين صورت هرگونه حركت و فعاليت در محيط مسجد و يا بيرون مسجد، ابتر است.
وی با اشاره به اینکه نقطه ثقل اصلی در بحث کاری، مسجد است و مسجد طراز اسلامی دارای چهار مؤلفه امامت طراز اسلامی، مکانت طراز اسلامی، فعالیت طراز اسلامی و مأموریت طراز اسلامی است گفت: امام جماعت طراز اسلامی وظیفه زنده نگه داشتن و حیات دادن و راهبری اندیشهای مردم را دارد.
حجت الاسلام محمدی بابیان اینکه یکی از دغدغه های امروز بعضی از خانوادهها، آسیبهای اجتماعی تأثیرگذار بر خانواده است اظهار کرد: ارتباط با مسجد باعث مصونیت تضمینی خانواده است.
امامجمعه شهر وردنجان ادامه داد: همکاری و هماهنگی بین مدیران و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد با ائمه جمعه و جماعات و هیئت امنای مساجد گامی بلند برای فعالیت منسجم در مساجد است.
وی بابیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد بازوانی مطمئن برای فعالیت در شهرها و روستاها هستند، افزود: شروع هر کاری باید از مبدا مساجد صورت پذیرد.
نظر شما