به گزارش خبرگزاری شبستان، شهاب حسینی بازیگر نقش شهید بابایی که در برنامه گذر هفتم حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که چقدر شخصیت این شهید را می شناخته، گفت: قبل از پیشنهاد بازی، شناخت چندانی نداشتم .اما وقتی با خانواده این شهید که تفکر او را نگه داشته اند آشنا شدم متوجه شدم مردم دوست دارند حقیقت را بدانند واگر سریالی گفتن حقیقت را دستمایه خود قرار دهد و بنای خود را در خدمت بگذارد، ارزشمند است.
شهاب حسینی ادامه داد: با پذیرفتن این نقش صدای بالهای همای سعادت را کنار گوشم شنیدم .احساس کردم این بار رویکرد ، چیز دیگری است و نوید بخش تولید سریال هایی از این دست است.
وقتی از او پرسیده شد که آیا خانواده شهید تاکید بر روی بازی داشتند گفت: تصور می کنم شهید بابایی جز برای رضای خداوند حرف نزد و عمل نکرد و من سعی کردم با بازی خود این مسئله را نشان دهم و خدارا شاکرم که خانم حکمت(همسر شهید بابایی ) از کار راضی بودند و این امانت به سلامت به مقصد رسید.
یدالله صمدی کارگردان سریال شوق پرواز که میهمان تلفنی برنامه گذر هفتم رادیو ایران بود با اعلام این مطلب گفت: به دور از شعار می خواستم کودکی ، شیطنت ، زندگی ، عشق و خدمت شهید عباس بابایی را به تصویر بکشم .
او با اشاره به اینکه اکثرتولیداتی که در راستای معرفی زندگی شهدا ساخته می شود ، طوری نشان داده می شود که این فرد آسمانی است نه زمینی ادامه داد: دوست داشتم حقیقت زندگی این فرد در زوایای مختلف گفته شود طوری که به دل نشیند ونسل امروز بابایی را از خود بداند و آن را باور کند.
صمدی کارگردانی این سریال را دعوتی از خود شهید می داند ومی گوید: لیاقت این را داشتم که دعوت شوم وتا امروز چند بار خواب این شهید را دیده ام.
جواد نوروز بیگی تهیه کننده سریال شوق پرواز که میهمان حضوری برنامه بود، در خصوص تهیه این سریال گفت: قرار بود این کار از سال 1374 شروع شود که بنا به دلایلی به تاخیر افتاد. اما لطف خدا شامل حالم شد و از سال 1386 این کار کلید خورد.
وی ادامه داد: فیلمنانه این سریال به خاطر اینکه منطبق با واقعیت باشد و شهید بابایی انسانی از جنس مردم معرفی شود نه فردی آسمانی ، دوبار نگارش شد .
نوروز بیگی با اشاره به اینکه این فیلمنامه قرار بود در ابتدا در 15 قسمت تهیه شود ولی به خاطر بیان زوایای زندگی زیبای این شهید و قابل باور بودن آن در 24 قسمت تهیه شد ادامه داد: جا داشت که تا 50 قسمت نیز این کار ادامه یابد .
تهیه کننده سریال شوق پرواز تاکید کرد: شهید بابایی اسطوره بود اما دوست داشتم این اسطوره قابل باور باشد از بازخوردهای این کار در جامعه می توانم به جرات بگویم جوان های امروزی نه تنها از دیدن سریال شوق پرواز احساس رضایت داشتند بلکه احساس نزدیکی با این شهید پیدا کرده اند تا جایی که به نقل از صحبت های یکی از مسئولین ارتش جوان ها امروز با نگاه شهید بابایی دوست دارند خلبان شوند.که معتقدم با ساخت این سریال انتقال ارزشها از نسل جنگ به نسل سوم صورت پذیرفته است.
در ادامه برنامه گذر هفتم خانم صدیقه حکمت همسر شهید بابایی میهمان برنامه بود.وقتی هومن ستوده از او پرسید شوق پرواز چقدر خاطرات شهید بابایی را برایش زنده کرده است گفت: شبی نشده که با او نباشم. با توجه به اینکه در مدت این 24 سالی که از شهادت ایشان می گذرد ، من همیشه به فکر ایشان بوده ام و با ایشان زندگی کرده ام اما سریال"شوق پرواز" مزید بر علت شد و تداعی خاطرات آن زمان را بیشتر برایم زنده کردچونکه به تصویر کشیده شد.
همسر شهید بابایی در خصوص دوست داشتن سریال گفت: سریال را دوست داشتم حتی تکرا آن را اگر با جلساتم تداخل پیدا نمی کرد، می دیدم.
وی در خصوص مشاوره با کارگردان و تهیه کننده کار گفت: اگر همگی دست به دست هم ندهیم مسلما موفقیت حاصل نمی شود وتمام اینها بر می گردد به خاطرات خانواده شهید و دوستان و همرزمان آن شهید که اگر این خاطرات وجود نداشته باشد و تبدیل به فیلمنامه نشود سریال درست نمی شد ومن حقیر وظیفه داشتم در خدمت این گروه باشم.
خانم حکت با اشاره به نقش خوب خانم ها الهام حمیدی و افسانه بایگان در نقش همسر شهید بابایی ادامه داد: هردوی اینها بخشی از مقطع زندگی من را در سن جوانی و مدیر مدرسه خوب بازی کردند تا جایی که احساس کردم خودم هستم .
گذر هفتم جمعه ها از ساعت 17 به مدت سه ساعت به طور زنده از رادیو ایران پخش می شود.
پایان پیام/
نظر شما