به گزارش خبرگزاری شبستان، گروه های اسلامی در فرانسه از دولت این کشور خواستند تا مواضع قوی تری را علیه اقدامات و گرایش های ضد اسلامی که روز به روز در این کشور در حال افزایش است، اتخاذ کند.
عبدالله زکری، رییس گروه نظارت بر جرم های اسلام هراسانه که در پاریس واقع شده است در این باره می گوید: اقدامات و تهدیدها علیه مسلمانان که منجر به شکایت های بسیاری از سوی آنها شده با افزایش 33.9 در صدی از 116 مورد در سال 2010 میلادی به 155 مورد در سال 2011 رسید.
بر اساس گزارش ارائه شده از سوی این گروه، در سال گذشته میلادی 38 اقدام خشونت آمیز و حملات مسلحانه به مسلمانان ، مساجد و مراکز اسلامی انجام شد.
زکری با تاکید بر اینکه نامه وی به نیکولا سارکوزی ، رییس جمهوری فرانسه در ماه دسامبر سال گذشته میلادی تا کنون هیچ پاسخی را در بر نداشته است گفت : امیدواریم هر چه زودتر اقدامی جدی علیه اقدامات خشونت آمیز ضد اسلامی انجام گیرد.
گسترش حمله به مساجد در فرانسه یکی از عواملی است که موجب شده رهبران اسلامی بیش از پیش نگران افزایش اسلام هراسی در این کشور باشند.
ژانویه سال گذشته گروهی از اسلام هراسان در حمله به یک مسجد عبارت هایی مانند « اسلام باید از اروپا خارج شود » ، « اسلام نمی خواهیم » و « فرانسه برای فرانسه » را بر روی در و دیوارهای این مسجد حک کردند که با واکنش جامعه اسلامی فرانسه مواجه شد اما بار دیگر این مسئله بدون پیگیری مقامات فرانسوی رها شد.
مسلمانان فرانسه که احساس می کنند مورد خیان دولت این کشور واقع شده اند ، سارکوزی را مسئول افزایش اسلام هراسی و کوتاهی در انجام اقدامی قاطعانه علیه این مسئله می دانند.
بنابر گزارش آن اسلام، گررو های اسلامی در فرانسه هشدار داده اند که لفاظی های ضد اسلامی در این کشور تنها به یک گروه خاص محدود نمی شود بلکه اسلام هراسی همه گروه های سیاسی را تحت تاثیر قرار داده است.
لو پن، عضو حزب جبهه ملی فرانسه سال گذشته نمازگذرپاران مسلمان در خیابان ها را به اشغالگران نازی تشبیه کرد.
پایان پیام/
نظر شما