به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دکتر محمد عباسزاده، استاد دانشگاه و رییس مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در گارگاه آموزشی روش تحقیق کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی گفت: ایجاد کانون های فرهنگی هنری مساجد یک زمینه سازی فرهنگی موفق و پایداری است که در بلند مدت می تواند تاثیرات عمیقی در ارتقای فرهنگی کشور داشته باشد.
دکتر محمد عباسزاده، از فعالیت 520 کانون فرهنگی هنری و 250 کتابخانه و قرائتخانه مسجدی در استان ابراز خوشحالی کرد و گفت: امید است مشکلات و معضلات فرهنگی با تداوم و گسترش فعالیت چنین مراکز تاثیرگذار و دغدغه جوانان متعد و دلسوز عضو این کانون ها حل شده و به حداقل برسد.
استاد دانشگاه تبریز اظهار کرد: متاسفانه در مباحث فرهنگی نتیجه گرا هستیم و از بسترسازی غافل بوده و کمتر به جریان سازی درست فرهنگی و دینی می اندیشیم.
رییس مرکز استعداد های درخشان دانشگاه تبریز اضافه کرد: رویدادهای فرهنگی به تدریج اتفاق می افتد و یک جریان منفی فرهنگی به سختی و در طول زمان بیشتر از بین می رود، بنابراین باید در ایجاد اخلاق و منش اجتماعی و رفتاری درست در جامعه بیشتر تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ نمی تواند تزریقی و تهدیدی باشد، از شرکت کنندگان در این دوره آموزشی خواست با تحقیق و شناسانده مشکلات فرهنگی در حل آنها سهیم باشند.
دکتر عباسزاده افزود: اکثر محققان و صاحبنظران غربی در آثارشان دین را معنا و حیات بخش و دارای کابرد و کارکرد معرفی کرده و از دین به عنوان انسجام دهنده و زندگی بخش یاد کرده اند.
وی در پایان بر ارائه و تولیدات فرهنگی در عرصه داخلی و جهانی تاکید کرد و گفت: باید شما جوانان خودتان را برای بیان قوت های دین به وسیله های مختلف و با زبان روز دنیا آماده کنید.
یادآور می شود: به شرکت کنندگام این دوره گواهی پایان دوره ارائه می شود و شرکت کنندگان بایستی یک تحقیق عملی ارائه دهند.
پایان پیام/
نظر شما