به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حمید ملانوری» با هدف بررسی روند اجرای کار از پروژه در حال احداث پادگان غدیر قاین بازدید کرد. عملیات اجرایی پروژه پادگان غدیر قاین در زمینی به مساحت 400 هکتار در سال 87 کلنگ زنی شد اما با کندی پیش رفت.
با پیگیری های صورت گرفته در استان، عملیات اجرایی فاز یک این پروژه نیمه تمام، بعد از سال ها معطلی، اردیبهشت ماه امسال آغاز شد. در این فاز، عملیات اجرایی ساختمان اداری در زمینی به مساحت 32 هزار مترمربع و 580 واحد مسکونی کلید خورده است.
پیش بینی شده این پروژه در دوسال آینده به بهره برداری برسد.
بازدید از کارخانه تولید کنسانتره زرشک جهان
استاندار خراسان جنوبی همچنین از تنها کارخانه تولید کنسانتره زرشک جهان در شهر قاین بازدید کرد و نحوه فعالیت این واحد فرآوری محصولات استراتژیک استان و وضعیت پاسخگویی به زرشک کاران مورد ارزیابی قرار گرفت.
کارخانه خوشه سرخ شرق با پنج هزار و 500 مترمربع زیربنا در زمینی به مساحت 37 هزار و 750 مترمربع در سال 1389 به بهره برداری رسیده است.
کارخانه خوشه سرخ شرق قاین به عنوان نخستین و تنها کارخانه تولید کنستانتره زرشک جهان به تولید کنسانتره زرشک، عناب، آلبالو، انگور سفید، انگور قرمز، انار، سیب و خرما می پردازد.
این واحد تولیدی که با سرمایه گذاری ثابت 282 هزار و 150 میلیون ریال آغاز به کار کرده، زمینه اشتغال 30 نفر را فراهم آورده است.
بازدید ازکارخانه شیر آنا
همچنین ملانوری از کارخانه شیر آنا در قاین بازدید کرد. بازگشت به چرخه فعالیت کارخانه شیر آنا که از پایان سال 96 تعطیل شده، از مصوبات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی می باشد و در جریان سفر رئیس جمهور به رفع موانع از مسیر این کارخانه تأکید شد.
این واحد تولید فرآورده های لبنی با زیربنای 2 هزار و 450 مترمربع در زمینی به مساحت هفت هزار و 750 مترمربع احداث شده است.
ماست پاستوریزه، شیر استریلیزه، خامه پاستوریزه، دوغ و شیر طعم دار از جمله محصولاتی است که در صورت برگشت این کارخانه به چرخه فعالیت، تولید خواهد شد.
این کارخانه که با سرمایه گذاری ثابت 19 هزار و 858 میلیون ریال در سال 85 پایه ریزی شده، زمینه اشتغال 50 نفر را فراهم می کند.
بازدید از کارخانه غیرفعال کاشی ترنج
همچنین استاندار خراسان جنوبی از کارخانه غیرفعال کاشی ترنج قهستان بازدید کرد. کارخانه کاشی ترنج قهستان، واحد تولید کاشی تزئینی است که از سال ۹۱ آغاز به کار کرده است.
این واحد که با زیربنای سه هزار و ۲۵۰ مترمربع در زمینی به مساحت یک هکتار ایجاد شده در حال حاضر تعطیل می باشد. تغییر کاربری به واحد تولید کاشی، برنامه سرمایه گذار برای آینده این واحد تولیدی است.
تولید روزانه سه هزار و ۵۰۰ مترمربع کاشی و اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم از مزایای این کارخانه می باشد.
نظر شما