به گزارش خبرگزاری شبستان، علی طائی زاده مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران در مراسم رونمایی از این سامانه گفت: سامانه جامع دانش آموختگان به درخواست معاونت فرهنگی تربیتی و با هدف سامان بخشیدن به اطلاعات دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران سراسر کشور توسط دفتر فناوری اطلاعات این مرکز تهیه و آماده بهره برداری شده است.
وی با اشاره به ویژگیهای این سامانه، ثبت مشخصات فردی، تحصیلی و علمی دانش آموختگان، ثبت توانمندیها و فعالیتهای تبلیغی و مهارتی و ثبت دورههای آموزشی و سوابق مرتبط آنها را از جمله این ویژگی ها برشمرد.
طائی زاده افزود: ثبت سوابق فعالیت در انجمنها و سایر نهادها، گزارشگیری از بخشهای مختلف سیستم، امکان مدیریت دسترسیهای مختلف به مدیریتهای استانی و مدارس و امکان پیگیری امور به صورت گرافیکی را به عنوان ویژگیهای مختلف سامانه دانشآموختگان حوزههای علمیه خواهران از دیگر امکانات این سامانه است.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور، مسئول دفتر فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران با اشاره به نقشهای مختلف تعریفشده در این سامانه، گفت: در این سیستم، دانشآموخته، دبیر دانشآموختگان، مدیران استانی، معاونت فرهنگی (ستاد) و ارتباط مستقیم با سامانه جامع آموزش به منظور انتقال اطلاعات طلاب از سامانه آموزش به سامانه طلبه در نظر گرفته شده است.
حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزههای علمیه خواهران نیز در این مراسم از تلاشهای صورتگرفته به منظور راهاندازی این سامانه تقدیر کرد.
پایان پیام/
نظر شما