نشر شعر آیینی می تواند نسلی منتظر، توحیدی و آینده نگر تربیت کند

استاندار خراسان شمالی در مراسم اختتامیه نخستین کنگره شعر آیینی بر اثرگذاری شعر در رشد جامعه و تربیت منتظر واقعی و آینده نگر تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی در مراسم اختتامیه نخستین کنگره شعر آیینی با محوریت سیره چهارده معصوم که شب گذشته (5 اسفند) در تالار حافظ شهرستان بجنورد برگزار شد، با متذکر شدن این نکته که شعر بحثی کاملا تخصصی است، با مخاطب عادی خواندن خود، گفت: آنقدر می دانم که شعر هم ماندگاری دارد و هم بسیار اثرگذار است.


نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در ادامه اثرگذاری مداحی ها و ماندگاری عاشورا و قایع اثرگذار در دین اسلام را مرهون اشعار شاعران آیینی عنوان کرد.


مهندس شفقت، با عنوان اینکه نهایت همه حرکت ها به سمت توحید است، شعر آیینی را از این جهت بسیار اثر گذار عنوان و تأکید کرد: شعر شاعران می تواند در حرکت جامعه به سوی انتظار واقعی موثر باشد.


وی با بیان صریح این مطلب که مطمئنیم شعر، اثرات خود را با محوریت انقلاب اسلامی و توصیف مقاومت و صبر، بسیار زیبا گذاشته و می گذارد، خاطرنشان کرد: با شعر آیینی می توانیم فرزندانمان را درست تر تربیت کنیم.


وی همچنین آینده نگری و برنامه ریزی برای آینده را از ویژگی منتظر واقعی نام برد و این موضوع را در شعر آیینی متبلور شده دانست و سبب مانایی آن عنوان کرد.

 

استاندار ضمن توصیه شاعران به تقویت اشعار آیینی مذهبی و بهره مندی از ارزش های دینی همچون صبر، صرفه جویی و عدالت ورزی و محبت، خواست تا این موضوع در جامعه به ویژه در میان کودکان نشر یابد.
 

وی در ادامه به علاقه مندی مردم این استان نسبت به هنر و فرهنگ و برنامه های به اجرا درآمده در این رابطه همچون تئاتر، موسیقی و شعر و... اشاره کرد و ضمن ابراز خرسندی از این مهم، آن را ظرفیتی قابل خواند و برای بهره مندی درست و بهینه از این ظرفیت ها، اظهار امیدواری کرد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 111201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha