فعالیت ۲۸۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان مرکزی

مومنی از فعالیت ۲۸۷ مرکز نیکوکاری در سط استان مرکزی خبر داد.

«مجید مومنی» همدلی و همراهی با نیازمندان را یک وظیفه همگانی و از دستورات دین مبین اسلام دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: کمک به نیازمندان و محرومین از وظایف کمیته امداد از ابتدای تاسیس تا کنون بوده است و امروز علاوه بر کمیته امداد مراکز نیکوکاری نیز دراین زمینه فعالیت های گسترده ای دارند که جای تقدیر و تشکر دارد.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با اشاره به اهیمت وجود و فعالیت مراکز نیکوکاری افزود: مراکز نیکوکاری یار و یاور امداد در شناسایی و دستگیری از نیازمندان هستند.

 

 وی با اشاره به اینکه چند سالی است که مراکز نیکوکاری فعالیت خود را در استان مرکزی آغاز کرده اند، بیان کرد: در این مدت این مراکز به شناسایی خانواده های نیازمند در محله های مختلف پرداخته و در راستای رفع نیازهای مادی و معنوی این عزیزان تلاش های گسترده ای را انجام داده اند.

 


این مقام مسئول خاطر نشان کرد: منابع دولتی به تنهایی پاسخگوی نیازهای نیازمندان به ویژه در این ایام که با بیماری کرونا روبرو شده ایم و مشکلات بسیاری برای همه افراد پیش آمده است نیست و در این راستا نیازمند یاری و مساعدت هر چه بیشتر خیرین و نیکوکاران هستیم.


آغاز به کار ۷۶ مرکز نیکوکاری طی 7 ماهه جاریدر استان مرکزی

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در هفت ماهه سالجاری مجوز فعالیت ۷۶ مرکز نیکوکاری در استان مرکزی صادر شده و این مراکز فعالیت خود را آغاز کرده اند، افزود: در حال حاضر ۲۸۷ مرکز نیکوکاری در سطح استان فعال هستند.

 

مومنی به رشد ۱۸۲ درصدی مراکز نیکوکاری در استان اشاره کرد و ادامه داد: مراکز نیکوکاری پل ارتباطی خیران و نیازمندان هستند که می توانند با فعالیت خود کمک شایانی به نهاد مقدس کمیته امداد کنند.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کمیته امداد با هدف واگذاری امور خیر به عموم مردم، تسریع در رسیدگی به امور فقرا، بهره گیری از ظرفیت های موجود در درون محله ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و خدمات قابل ارائه به فقرا و نیازمندان اقدام به ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری در استان مرکزی نموده است، بیان کرد: بحمدالله تا کنون در راستای این اهداف موفق بوده است و آمادگی برای همکاری با افراد در راستای تاسیس مراکز نیکوکاری در محله های مختلف را دارد.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری به صورت محله محور هستند و با شناسایی نیازمندان و بهره گیری از ظرفیت خیرین و نیکوکاران، هیئت امنای مساجد و معتمدین محل فعالیت می کنند، خاطر نشان کرد: این مراکز با مسئولیت پذیری و مشارکت اعضای هیاًت عامل در حال فعالیت بوده ودر رفع فقر و محرومیت تلاش می کنند.


۱۱۱ میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان درآمد هفت ماهه مراکز نیکوکاری

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری طی هفت ماهه سالجاری۱۱۱ میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان درآمد داشته اند، گفت: درآمد حاصل با نظر هیات عامل در قالب کمک های نقدی،غیر نقدی،خدمات و تخفیفات برای نیازمندان تحت حمایت مراکز نیکوکاری هزینه شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۸۲ درصد رشد نشان می دهد.

 

مومنی افزود: کمیته امداد استان مرکزی آمادگی اعطای مجوز ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری به معتمدین، خیرین، فرهنگیان، بازنشستگان و سایر گروه های اجتماعی را دارد.


وی اضافه کرد : کمک به نیازمندان و محرومین از دستورات دین مبین اسلام است و همگان باید به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند.

 

بهره مندی بیش از ۲۶ هزار زن سرپرست خانوار از خدمات حمایتی

مومنی در بخش دیگری از شخنانش با اشاره به اینکه ۲۶ هزار و ۸۷۹ زن سرپرست خانوار این استان از خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) برخوردار هستند، گفت: ۶۰ درصد از این زنان در شهرهای استان ساکن هستند و ۴۰ درصد بقیه در روستاها سکونت دارند.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی همچنین ادامه داد:  پنج هزار و ۵۹۰ نفر از این زنان مطلقه، ۱۷ هزار و ۶۴۰ زن خودسرپرست فوت همسر، ۷۵۰ زن خود سرپرست همسر زندانی، ۱۶ زن بد سرپرست، ۱۶۶ دختر خودسرپرست به علت فوت والدین در استان تحت حمایت هستند.

 

وی با بیان اینکه دریافت مستمری ماهانه، کمک هزینه تحصیلی فرزندان دانش آموز و دانشجو، وام اشتغال، کاریابی، راهبری شغلی، بیمه، تأمین جهیزیه، اجاره و ودیعه مسکن از جمله خدماتی است که کمیته امداد مرکزی به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌کند، ادامه داد: امید است با این خدمات بتوانیم گره گشای بخشی از مشکلات این بانوان باشیم.

تهیه تبلت و بسته های لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمند

این مقام مسئول همچنین به تامین یک هزار و ۴۱۵ تبلت توسط کمیته امداد برای دانش آموزان اشاره کرد و ادامه داد: اکنون تعدادی دانش آموز تحت حمایت فاقد تبلت و گوشی هوشمند برای تحصیل آنلاین هستند که پیگیری برای تأمین این نیازها در دستور کار است.

 

مومنی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آغاز فصل تعلیم و تربیت و مجازی شدن مدارس به دلیل سیوع ویروس کرونا بیان کرد: بسیاری از دانش آموزان نیازمند امروز به تبلت و گوشی هوشمند نیاز دارند که بخشی از آن تامین و نیازمند یاری و مساعدت خیرین و نیکوکاران برای تهیه این تبلت هستیم.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی ضمن تقدیر از حضور و مشارکت گسترده خیرین و نیکوکاران بیان کرد: این همدلی و همراهی سبب شده که دانش آموزان نیازمند نیز بتوانند در کنار سایر دانش آموزان به تحصیل علم و دانش بپردازند.

کد خبر 1111777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha