هنر مبتنی بر فطرت انسان ها، ماندگاری بیشتری دارد

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، یکی از خصیصه های مهم هنر در کشور ما را مبتنی بودن آن با فرهنگ ایرانی و اسلامی دانست و گفت: هنری که مبتنی بر فطرت انسان ها باشد دوام و ماندگاری بیشتری می باید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان آذربایجان غربی، دکتر ابراهیم فتح الهی، معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، در ویژه برنامه قصه گویی منطقه یک کشوری که عصر گذشته(18دی) در سالن اجتماعات خانه جوان برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: با توجه به شیوه قرآن در قصه گویی اگر می خواهید چیزی را بیافرینید که ماندگاری داشته باشد آن را مبتنی بر فطرت انسان ها بنا کنید چرا که نیازهای فطری انسان ها مشترک هستند.


وی با اشاره به اینکه یکی از خصیصه های مهم هنر در کشور ما مبتنی بودن آن، با فرهنگ ایرانی و اسلامی است، اظهار کرد: دلیل ماندگاری یک پیام، انطباق آن با نیازهای فطری بشر است که باید به این مقوله توجه شود.


وی دلیل ماندگاری قصه های قرآنی را انطباق وحی الهی با فطرت انسان ها دانست و افزود: بعد از ماندگاری پیام ها، آگاهی بخشی و دانایی محوری اصل دیگری است که زمینه رشد و نمو فکری و روانی انسان ها را فراهم می کند.


معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، هدف از بیان قصه را پیام آگاهی بخش آن عنوان کرد و اظهار داشت: بعد از پایان هر قصه، فلسفه قصه، تاریخ و فلسفه زندگی آموخته می شود که می تواند برای آیندگان راهگشا باشد.


وی با اعلام اینکه تفاخر گذشتگان در نظام های اجتماعی به زور و قدرت و ثروت بوده است، اضافه کرد: امروز این جاهلیت ها از بین رفته و همگان به ادبیات، تمدن و هنر می بالند و ایران اسلامی در ادبیات، هنر و تمدن جهانی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.


دکتر فتح الهی، تصریح کرد: دین اسلام بر اساس فرهنگ مکتوب قرآن است که مملو از اندیشه های پایدار می باشد و می تواند بشریت را تا پایان جهان هدایت کند و مسئولیت کسانی که می خواهند پیام دین را جهانی و بشریت را به حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) نوید دهند این است که از نهضت فکری، فرهنگی، هنری و ادبی استقبال کنند و آن را سرلوحه خود قرار دهند.


به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، وی با تقدیر و تشکر از فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: این یک نقطه عطف مثبت است که خمیرمایه اخلاقی و فکری کودکان این مرز و بوم مبتنی بر هنر و ادب ایرانی اسلامی شکل می گیرد و اقدامات این کانون قابل ستایش است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود هنر قصه گویی و انتقال سینه به سینه مفاهیم دین، شریعت، فرهنگ و ادبیات در قالب قصه را از مهمترین هنرهای گذشتگان عنوان کرد و افزود: گذشتگان ما با برخورداری از هنر همزبانی و قصه گویی می توانستند با نسل های جدید ارتباط برقرار کرده و هر آنچه را که می خواستند در راستای تمدن سازی به نسل جدید منتقل کنند.


پایان پیام/


 

کد خبر 11112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha