تجلیل از خانواده شهيد «عبدالحسين عظیمی» در قالب طرح ملی سه شنبه های تکریم

خانواده شهيد «عبدالحسین عظیمی» در راستای طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم توسط اعضای کانون فرهنگی هنری «مهرپویان» از مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه تجلیل شدند.

«حمزه بهارلویی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد اظهار داشت: خانواده شهيد «عبدالحسين عظیمی» در راستای طرح ملی سه شنبه های تکریم توسط اعضای کانون فرهنگی هنری «مهرپویان» از مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه تجلیل شدند.

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری مهرپویان مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری کرونا این دیدار به صورت محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی صورت گرفت.

 

وی بیان کرد: شهدا نقش بزرگی در پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت آن دارند و تکریم از خانواده معظم شهدا یک وظیفه همگانی برای نهادهای فرهنگی و اجتماعی است.

 

بهارلویی گفت: شهدا نقش بزرگی در پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت آن دارند و تکریم از خانواده معظم شهدا یک وظیفه همگانی برای نهادهای فرهنگی و اجتماعی است.

 

مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری مهرپویان مسجد حضرت صاحب الزمان (عج) شهر یانچشمه ادامه داد: آشنایی جوانان با رشادت های شهدای هشت سال دفاع مقدس از دیگر اهداف برگزاری سه شنبه های تکریم است.

 

وی، تقویت سرمایه‌های اجتماعی، الگوسازی برای نمازگزاران و اهالی محله به‌ویژه نوجوانان و جوانان با رویکرد تربیتی و اصلاح سبک زندگی، شبکه‌سازی و جریان‌سازی در عرصه‌های فرهنگی و دینی و ارتقای فرهنگ عمومی محله، رونق‌بخشی به نماز جماعت و جذب نوجوانان جوانان و نخبگان به مساجد را از اهداف برگزاری طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم» برشمرد.

 

زندگینامه شهید عبدالحسین عظیمی

شهيد عبدالحسين عظيمي فرزند علی‌قلی، ۲۰ تیر‌ماه ۱۳۲۸ در خانواده‌ای ساده زیست و متدین ساکن يانچشمه‌ چشم برجهان گشود.

 

عبدالحسین مانند دیگر دلاوران، بدون هراس از نام و آوازۀ دشمن در مقابل‌شان می‌ایستاد و هر لحظه آرزو داشت دست متجاوزان کوتاه شود. وقتی متوجه شد عملیات بدر در پیش است بدون لحظه‌ای درنگ با لشکر ۱۴ امام حسین در گردان پیاده خدمت تک تیرانداز را برعهده گرفت و راهی جزایر مجنون شد. سرانجام در بحبوحۀ عملیات به تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۶۳ از دیده‌ها پنهان شد و به درجۀ رفیع شهادت رسید. خانوادۀ غم پرورش سال‌های سختی را پشت سرگذاشتند تا بعد از مدت‌ها تکه‌هایی از استخوان‌های پیکر پاکش از منطقۀ جنگی پیدا و به نجف‌آباد بازگردانده شد و با تشییع باشکوه مردم شهیدپرور، کنار دیگر شهیدان گلزار شهدا آرام گرفت. آرمگاهی برای ایشان در فریدن در نظر گرفته شد تا غم‌های مادر غم پرورش کمی‌ تسکین یابد.

 

«روحش شاد و راهش پر رهرو»

 

کد خبر 1111149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha