همه آمده بودند، از همه قشر ها ، پیر و جوان ،آشنا و غریبه، مذهبی و غیر مذهبی و ... همه آمده بودند.
چهل روز از ترور ناجوانمردانه یکی دیگر از سربازان جهاد علمی به دست استکبار جهانی گذشت، اما حضور اقشار مختلف مردم در مراسم چهلم شهید احمدی روشن در امامزاده علی اکبر(ع) بار دیگر عجز و ناتوانی دشمنان را به اثبات رساند تا ثابت شود راه علم، همواتر از قبل با این جوانانی که اشک در چشم و بغض در گلو بر سر مزار این دانشمند هسته ای گردهم آمده اند ادامه دارد.
مصطفی از جنس مردم آزاده جهان بود
پدر شهید مصطفی احمدی روشن در این مراسم به بیان سخنانی پرداخت و در جمع حاضران که اکثریت از جوانان بودند گفت: مصطفی جانش را در راه اسلام، نظام اسلامی و ولایت فقیه داده است، امانتی بود از جانب خداوند که به صاحبش باز گردانده شد.
وی با اشاره به آیه ای از قران کریم " کسی که در راه خدا کشته میشود زنده و نزد خداوند متنعم است" ادامه داد: این آیه شریفه همانند آب سردی بر قلب آتشین ما بوده است و خوشحالیم که خداوند ما را لایق همچین فرزندی دانسته است.
حاج رحیم احمدی روشن با بیان اینکه یکی از ویژگی های ارزشمند فرزند شهیدم احترام وافر و بی شابئه مصطفی بود، خطاب به جوانان گفت: ره گشای راه های تاریک دنیا دعای پدر و مادر است؛ این را هرگز فراموش نکنید. چراکه من و همسرم همیشه دعایمان این بود که خداوند آبروی دو دنیا را نصیب مصطفی کند.
وی با تاکید بر اینکه مصطفی احمدی روشن یک سرباز نمونه برای مردم ایران و جهان بود خاطر نشان کرد: مصطفی دغدغه رفع مشکلات مردم را داشت، پیرو راه ولایت فقیه بود، یک مرید برای مراد خود، هنگامی که رهبری به منزل ما تشریف آورند، ایشان جوری از مصطفی سخن می گفتند که گویا سالیان سال شهید را می شناختند و این نشان از رابطه دو طرفه دارد.
پدر شهید احمدی روشن ادامه داد: جای تعجب دارد برای همه که چرا مصطفی جهانی شده است، به برکت خون مصطفی، عکس یک شهید به دست مردم آمریکا که 99 درصد مظلومین این کشور را تشکیل می دهند علیه دولتمردان نابکار آمریکایی به اهتزاز درآمده است و این نشان از این دارد مصطفی از جنس مردم آزاده جهان بوده است.
حضور پر شور دانشجویان
از نکات قابل توجه این مراسم این بود که دانشجویان از همه دانشگاه ها برای ادای احترام و تجدید میثاق با آرمان های شهدای جهاد علمی حضوری پر شور در این مراسم داشتند.
یک دانشجوی علوم تربیتی دانشگاه تهران با بغض از شهید احمدی روشن می گوید "غبطه می خورم به این روزها که چرا چنین آدم های خاص باید در بین ما نباشند...دشمنان خیال باطل دارند که می توانند با این کار ها جلوی پیشرفت علمی را را بگیرند."
دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف در باره این دانشمند هسته ای کشور تصریح می کند "شهید احمدی روشن گویا نگاه دیگری به زندگی داشت، تکلیف خود را با زندگی می دانست، او با شهادتش هدف های ما را چند برابر کرد و منی که هدف خاصی نداشتم اکنو ن می دانم هدفم چیست و چگونه باید زندگی کنم."
شهید مصطفی احمدی روشن رفت؛ اما راهی روشن را برای مردم آزاده خواه جهان باقی گذاشت و پرده ای دیگر از دموکراسی ننگین آمریکا و صهیونیسم را به جهانیان نشان داد.
پایان پیام/
نظر شما