احزاب به عنوان جریان‌های داعیه‌دار باید برنامه‌های خود را ارائه دهند

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه احزاب و گروه‌ها به عنوان جریان‌های داعیه‌دار باید برنامه‌های خودشان را ارائه دهند، گفت: این گروه ها بایستی ارتباط و تعامل‌شان با مجلس و دولت نیز ادامه‌دار باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، زهره الهیان، نماینده مردم تهران و کاندیدای جبهه متحد اصول‌گرایان در انتخابات مجلس نهم عصر امروز (پنجشنبه) طی سخنانی در همایش بزرگ سلامت جبهه متحد اصول‌گرایان که در محل مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد، با بیان اینکه حوزه سلامت یکی از بخش‌های مهم برای خدمتگزاری است، اظهار داشت: احزاب و گروه‌ها به عنوان جریان‌های داعیه‌دار باید برنامه‌های خودشان را ارائه دهند و بایستی ارتباط و تعامل‌شان با مجلس و دولت نیز ادامه‌دار باشد.

در ادامه جلسه علیرضا مرندی دیگر نماینده تهران و کاندیدای جبهه متحد اصول‌گرایان در انتخابات مجلس نهم نیز به بیان سخنانی پرداخت و گفت: هرچند بنده خودم را در هیچ زمانی لایق کارهایی که از من خواستند، نمی‌دانستم اما با توجه به مشکلات موجود در بخش سلامت توانستم همچون دیگر مردم و پیروی از فرمایشات ما امام(ره) و رهبری از مشکلات عبور کنیم.

وی افزود: در طول انقلاب منافقین شاهد هستیم افراد شاخصی را که هر کدامشان ستونی برای این انقلاب بودند را چگونه به شهادت رساندند.

در ادامه این جلسه زهره طبیب‌زاده، کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم نیز به بیان سخنانی در حوزه بهداشت و سلامت مردم پرداخت و افزود: پیشگیری نسبت به درمان و اهمیت و ضرورت آن بر هیچ شخصی پوشیده نیست، درمان‌محور بودن و آموزش‌ها و خدمات پزشکی، توسعه کمّی دانشگاه‌ها و کیفیت مراکز آموزش عالی باید رصد دقیق و جدی شود. باید کیفیت آنها را با استاندارهای دانشگاه‌های در سطح بین‌المللی مقایسه کرد و باید دید آیا مسیر درست خودشان را طی می‌کنند یا خیر.

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم از تهران گفت: در حال حاضر به لطف خدا نیروهای متخصص ما افزایش کمّی پیدا کرده‌اند و دیگر نیازی به پزشک هندی و پاکستانی نداریم، اما متأسفانه گاهی این ورودی‌ها به دلیل عدم وجود قدرت جذب سرمایه‌ها، به آژانس‌های مختلف خرید و فروش مسکن کشیده می‌شوند.

وی در خصوص رفع مشکلات بخش سلامت خاطرنشان کرد: مجلس جایگاهی است که می‌تواند به همه این سؤالات پاسخ دهد و حوزه تقنین و قانون‌گذاری می‌تواند این موضوع را در اجرا مدیریت کند. «دولت» پیاده نظام عرصه سلامت است و فرماندهان عرصه سلامت«قانون‌گذاران» و نمایندگان مجلس هستند.

پایان پیام/

 

کد خبر 111087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha