اسدالله بیات ، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان با بیان اینکه رشته های صنایع دستی با قابلیت اقتصادی در روستاهای استان همدان آموزش داده می شود، به خبرنگار شبستان گفت: روستاهای همدان در سال جاری محل برگزاری 70 درصد از دورههای آموزشی هنرهای سنتی و صنایع دستی بوده است.
وی با اشاره به اینکه مواد اولیه و منابع انسانی موجود در روستاها در انتخاب رشتههای آموزشی صنایع دستی بررسی شده است، افزود: امسال 785 هنرمند روستایی آموزشهای لازم را از طریق این دورهها فرا گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه تعداد رشتههای صنایع دستی آموزش داده شده در روستاهای همدان 12 رشته است، اضافه کرد: در سال جاری 29 مرکز روستایی میزبان هنرجویان صنایع دستی همدان بودند.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: امسال با برگزاری دورههای آموزشی زمینه احیا رشتههای فراموش شده صنایع دستی روستایی فراهم شده است و تقویت کانونها و خوشههای تولید صنایع دستی در روستاها مد نظر می باشد.
بیات اظهار داشت: شش هزار و 942 کارگاه تولید مبل و منبت در همدان فعالیت می کنند و بیش از 14 هزار اشتغال در این کارگاه ها ایجاد شده و شهرستان های تویسرکان، ملایر و نهاوند مرکزیت این هنر را دارند.
وی افزود: محصولات صنایع دستی همدان نیازمند برندسازی است و برندسازی از نیازهای اصلی محصولات هنرهای سنتی و صنایع دستی استان همدان به شمار میآید.
وی اضافه کرد: حضور در ششمین کنفرانس بینالمللی برند یکی از فرصتهای بینظیر استان همدان برای آشنایی با برند و اهمیت برندسازی بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان عنوان کرد: برند وسیلهای برای معرفی کالا و شناسنامهای برای هر محصول به شمار میآید و گروه رهیافت بنیانگذار برندسازی و مدیریت برند در ایران و متولی برگزاری ششمین کنفرانس بینالمللی برند بوده است.
پایان پیام/
نظر شما