به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمدرضا قدیر» در این جلسه گفت: آمار بیماران سرپایی در حال افزایش است که باید مراقب بوده و بکوشیم تا واکسیناسیون را گسترش و در راستای جلوگیری از بستری بیماران و میزان مرگومیر تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: 63 درصد از مردم قم که بالای 18 سال سن دارند، دوز اول واکسن را دریافت کردهاند و با حرمت جهادی صورت گرفته در راستای تأمین واکسن و تزریق آن، باید بکوشیم تا مابقی جامعه را نیز واکسینه کنیم.
وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون دانش آموزان گفت: انتظار داریم که آموزشوپرورش در این زمینه فعالتر عمل کرده تا بتوانیم در این زمینه نیز شاهد واکسینه کردن دانش آموزان و به ازای آن بازگشایی مدارس باشیم.
قدیر با تأکید بر پاسخگویی به شبهات گفت: این امر بسیار مهمی است که باید انجام شود و از سوی دیگر در مراکز روستایی و بخشهای استان نیز باید عملیات واکسیناسیون باقدرت و شدت بیشتری ادامه یابد.
میزان تزریق واکسن در قم از میانگین کشوری کمتر است
«سیامک محبی» نیز در این جلسه گفت: تعداد بیماران سرپایی در بیمارستانهای قم در حال افزایش است و از سوی دیگر شهرهای اطراف قم ازجمله آشتیان، تفرش و زرند به رنگ قرمز کرونایی درآمدهاند و وقوع پیک ششم کرونا در قم، دور از انتظار نیست.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: میزان تزریق واکسن در قم از میانگین کشوری کمتر است و این میتواند مشکلات بسیاری برای ما در پیک کرونایی به بار آورد.
وی با اشاره به میزان واکسیناسیون در بخشها و شهرهای دیگر قم گفت: در بخشهای کهک، قنوات و جعفریه متأسفانه میزان واکسیناسیون رضایتبخش نیست و از بخشداران و شهرداران این مراکز درخواست همکاری بیشتر داریم.
شایانذکر است در این جلسه بخشدار مرکزی و بخشدار خلجستان قم و همچنین شهردار قنوات با اشاره به اقدامات صورت گرفته در روستاها و شهرهای تابعه استان، از برنامهریزی گسترده برای گسترش واکسیناسیون در این مناطق خبر دادند.
همچنین نماینده آموزشوپرورش در امر واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: تمامی برنامهریزیها انجام و امیدواریم در طول این هفته شاهد یک روند افزایشی واکسیناسیون در بین دانش آموزان باشیم.
نظر شما