تولید ۳۰۰ محصول سایبری با تکیه بر دانش بومی/دیدار وزیران امور خارجه ایران و ترکمنستان

تحقق مرجعیت علمی در طرح تحول دانشگاه مالک اشتر، تولید ۳۰۰ محصول سایبری با تکیه بر دانش بومی، دیدار وزیران امور خارجه ایران و ترکمنستان، دومین نشست همسایگان افغانستان برگزار می‌شود برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، تحقق مرجعیت علمی در طرح تحول دانشگاه مالک اشتر، تولید ۳۰۰ محصول سایبری با تکیه بر دانش بومی، دیدار وزیران امور خارجه ایران و ترکمنستان، دومین نشست همسایگان افغانستان برگزار می‌شود از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۴ آبان است.

تحقق مرجعیت علمی در طرح تحول دانشگاه مالک اشتر

اولین جلسه شورای راهبردی دانشگاه صنعتی مالک اشتر با حضور رئیس جدید دانشگاه و مدیران و رؤسای مجتمع های دانشگاهی برگزار شد. تقی زاده در این جلسه با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله الوارف) در راستای مانع زدایی ها و برنامه های پیشنهادی  وزیر دفاع، بر توسعه علوم و فناوری و تقویت دانشگاه  به عنوان یک برنامه توسعه ای کوتاه مدت تأکید کرد و گفت: در این راه ثروت سازی و خودکفایی به همراه سازماندهی مناسب با رویکرد توسعه و انبساط و رفع موانع تولید در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه با بیان این نکته که رویکرد جدید دانشگاه، نوانگاری توسعه فیزیکی دانشگاه و کاربردی تر شدن آن همراه با انرژی و کار مضاعف است افزود: با انتخاب استراتژی هجوم، ثروت سازی می کنیم و لازمه این امر بالا رفتن سرعت نهادهای تصمیم گیر است. در نگاه جدید ما مرکز نداریم، یک دانشگاه در چند شهر داریم که تصمیم ها باید سریع اتخاذ و منعکس شود.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر با اشاره به طرح تحول دانشگاه ادامه داد: این طرح که با همکاری مجتمع دانشگاهی مدیریت، پیگیری و اجرا خواهد شد، تحول باید به گونه ای باشد که نیازها و انتظارات همه ذی نفعان کلیدی دانشگاه را پوشش دهد و چشم انداز مطلوبی از آینده ارائه کند.

وی لازمه تسریع در اجرای مطلوب این طرح تحول را  مشارکت همه واحدهای اصلی و مسئولین دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: الگوهای تحولی دانشگاه های برتر برای پیاده سازی در دانشگاه صنعتی مالک اشتر نیازمند متناسب سازی است و رفع تضاد منافع در تدوین طرح تحول دانشگاه، جهش محوری و جریان سازی می بایست در دستور کار قرارگیرد.

 تقی زاده در پایان، طرح تحول را یک استراتژی خواند که باید به اهداف کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت آن توجه شود. وی با بیان این نکته که در این طرح تحول مجتمع های دانشگاهی نباید با یکدیگر مقایسه شوند؛  بر تحقق مرجعیت علمی دانشگاه تأکید کرد و گفت: باید در یک بازه کوتاه مدت خودمان این تحول را در دانشگاه احساس کنیم.

 

تولید ۳۰۰ محصول سایبری با تکیه بر دانش بومی/ برگزاری ۵۰ مانور پدافند غیرعامل در سال گذشته

سردار غلامرضا جلالی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تشکیل پدافند غیرعامل در هشتم آبان سال 82 گفت: با فرمان رهبر انقلاب هفته پدافند غیرعامل از هشتم تا 14 آبان با شعار ایران پایدار نامگذاری شده است.  پایش تهدیدات کشور از ماموریت های پدافند غیرعامل است و تمام تهدیدات در جامعه اطلاعاتی تحریم می شود.

 

وی افزود: امروز اگرچه با ترکیبی از تهدیدات مواجه هستیم اما آمریکا و رژیم صهیونیستی در ضعیف ترین وضعیت خود قرار دارند و اسراییل در هماهنگی با آمریکا فشار همه جانبه علیه ایران را تا آستانه جنگ دنبال می کند.

 

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: اسراییل فعالیت های خود را در حوزه های سایبری، خرابکاری و ترور دنبال می کند و در این راستا شاهد درگیری گسترده در این حوزه با اسراییل هستیم که در حوزه های مختلف نیز روی می دهد.

 

وی گفت: اسراییل با استفاده از تسهیلات هوشمند برای ترور دانشمندان ایرانی اقدام می کند و سال گذشته بروز جنگ تروریستی در فضای سایبری را شاهد بودیم که نمونه آن شهید فخری زاده است.

 

وی افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی از درون با مشکلات فراوانی روبرو هستند و شکست ترامپ و نتانیاهو در انتخابات و مسایل پیش آمده بعد از آن گویای ضعف واقعی آنهاست.

 

وی گفت: امروز شاهد ضعیف ترین چهره آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل خود هستیم و آمریکایی ها از گذشته در بیش از 50 کشور آزمایش های ژنتیکی انجام می دهند. آنها با تاسیس این آزمایشگاه ها که تحت نظارت هیچ سازمان بهداشت جهانی و یا بین المللی نیست، می توانند سلامت جهانی را تهدید کنند و این اقدامات نگران کننده است.

 

سردار جلالی با بیان اینکه کرونا ثابت کرد که اقدامات آزمایشگاهی آمریکا برای جهان مخاطره آمیز است و هنوز منشأ شیوع کرونا بعد از دو سال مشخص نیست که انسان ساز بوده یا خیر.

 

وی در مورد ترور شهید فخری زاده اظهار کرد: گسترش ماهواره ها و استفاده گسترده آمریکا از این ابزار تهدیدی دیگر است. ترور شهید فخری زاده و استفاده از ماهواره در این ترور نشان دهنده خطرات این ظرفیت ها است که در اختیار آمریکا قرار دارد و گسترش اینترنت جهانی می تواند به عنوان حاکمیت جهانی تحت سوء استفاده آمریکا قرار بگیرد.

 

وی گفت: در کل دنیا تنها دو کشور هستند که سازمان مقابله کننده با تهدیدات غیر طبیعی آنها با سازمان مقابله کننده با تهدیدات طبیعی متفاوت است و آن دو کشور ایران و آمریکا است.

 

وظیفه دائمی ما رصد اوضاع و آمادگی لحظه‌ای برای هرگونه پیشامد است

سرلشکر پاسدار «محمد باقری» صبح سه‌شنبه در دوازدهمین جشنواره مالک اشتر نیروهای مسلح در سالن پنجم آذر این ستاد، گفت: به همه فرماندهان محترم به‌ویژه منتخبین نیروهای مسلح که میان عموم فرماندهان و مدیران کارآمدی و توانمندی بهتری را در حوزه رشد و شکوفایی نیروهای مسلح به نمایش گذاشتند، تبریک و خیرمقدم عرض می‌کنم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه به موضوع افول قدرت آمریکا در منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم که بعد از دوران سخت تهدیدهای گذشته، امروز شاهد دوران افول و ضعف آمریکای جنایتکار و اذناب منطقه‌ای او هستیم.

سرلشکر باقری، فرار آمریکا از افغانستان، آغاز تخلیه نیروهای نظامی آمریکا از عراق و بخش‌هایی از سوریه، انتقال و کاهش تجهیزات پیشرفته پدافند هوایی و ضد موشکی آمریکا در حاشیه خلیج فارس و کاهش نیروهای دریایی و انتقال آنها به سرزمین‌های جنوب چین را نشانه‌هایی از افول قدرت آمریکا و جابه‌جایی قدرت در جهان برشمرد.

وی ادامه داد: البته هیچ‌کدام از این موارد به معنای کاهش تهدیدها یا عادی‌انگاری اوضاع در ارتباط با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیست.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: آمریکای جنایتکار و صهیونیست‌ها نشان داده‌اند که هرچند اقدام نظامی مستقیم برای آنها کار سختی شده است، اما هیچ‌گاه دست از توطئه و دشمنی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی برنخواهند داشت و همواره به اشکال مختلف موجبات تهدید و ایجاد مشکل برای ایران اسلامی و همراهان منطقه‌ای کشورمان را فراهم خواهند کرد.

سرلشکر باقری ادامه داد: در مجموع باید بگوییم که وضعیت فعلی از برکات و نتایج انقلاب اسلامی و خون شهیدان، فرماندهی بی‌نظیر فرمانده معظم کل قوا در مدیریت تهدیدها در صحنه پیچیده جنوب غرب آسیا و بهره‌برداری از فرصت‌های پدید آمده است.

وی با تأکید بر اینکه شرایط امروز هوشیاری هرچه بیشتر نیروهای مسلح را می‌طلبد، گفت: هنگامی که تهدیدها عیان، مشخص و مستقیم است، روش مقابله با آنها قدری ساده‌تر و روان‌تر است، اما هنگامی که تهدیدها با پیچیدگی و لایه‌بندی‌های گوناگون همراه باشد، طبیعتاً وظیفه ما مقابل آن خطیر و سنگین‌تر است.

 

وزیران امور خارجه ایران و ترکمنستان باهم دیدار کردند

رشید مردوف معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه ترکمنستان که صبح امروز سه شنبه با همراه هیاتی بلندپایه وارد تهران شده است، مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود قرار گرفت.

هیات دیپلماتیک ترکمنستانی در شانزدهمین کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی ایران-ترکمنستان حضور خواهند یافت‌.

 وزیر امور خارجه ترکمنستان همچنین فردا در نشست افغانستان که به میزبانی تهران در محل وزارت خارجه برگزار می شود، هم حضور می یابد.

براساس این گزارش، علاوه بر وزیر امور خارجه ترکمنستان، وزیران امور خارجه ازبکستان، تاجیکستان و پاکستان هم در نشست وزرای امور خارجه همسایگان افغانستان حضوری شرکت می کنند. حضور وزیران خارجه روسیه و چین آنلاین خواهد بود.

 

دومین نشست همسایگان افغانستان برگزار می‌شود

نشست وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان به اضافه روسیه فردا با حضور  رییس جمهور برگزار می شود. وزیران خارجه ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان و پاکستان حضوری و وزیران خارجه چین و روسیه به صورت آنلاین در این نشست حضور خواهند داشت. البته نمایندگان این دو کشور به صورت حضوری در این نشست در محل وزارت خارجه شرکت می‌کنند.

 

این گزارش می افزاید: رییس جمهوری جلسه را افتتاح و سخنرانی می‌کند و سفیران کشورهای ‌مستقر هم فردا در این نشست حضور خواهند داشت. فردا دبیرکل سازمان ملل هم پیامی به این نشست صادر خواهد کرد.  این پیام دبیرکل سازمان ملل برای نشست تهران به این معنا است که جمهوری اسلامی کانون دیپلماسی فعال در منطقه خواهد بود که برای کمک به صلح و ثبات در منطقه قدم برمی‌دارد.

 

یادآور می شود: این نشست که برای تشریک مساعی کشورهای همسایه افغانستان و برای ایجاد صلح پایدار در افغانستان برگزار می‌شود، در ادامه نشست مجازی وزرای خارجه کشورهای همسایه افغانستان چندی پیش است. شرکت کنندگان در آن نشست به اصول پایه‌ای رسیدند از جمله اینکه آینده افغانستان براساس خواست و اراده مردم این کشور باید شکل بگیرد. همچنین در اجلاس اول توافق شد دولت فراگیر در این کشور ایجاد شود دولتی که در چارچوب آن می‌توان به یک افغانستان با ثبات که بخشی از ترتیبات همکاری های منطقه ای فراگیر باشد، فکر کرد. علاوه براین این دولت باید مدنظر افغانستان باید بازتاب دهنده ترکیب جمعیتی و قومی افغانستان باشد.

 

 

کد خبر 1109477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha