به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حجتالاسلام و المسلین محمدعلی لبخندان، مشاور استاندار هرمزگان در امور روحانیت در نشست حجاب و عفاف که در بخش جنبی همین نمایشگاه برگزار شد، با بیان اینکه مقوله حجاب و عفاف مختص اسلام نیست گفت: با مطالعه در آثار باقیمانده از باستان و دورههای تاریخی متوجه میشویم که در بسیاری از سرزمینها در آن دورانها موضوع حجاب زنان وجود داشته است به نحویکه در سنگ نگارهها و سایر آثار باقیمانده از آن دورههای تاریخی هر جا که لازم بوده تصویر زن نقش شود به ویژه کتیبههای تحت جمشید زنان با حجاب نشان داده شدهاند.
وی با بیان اینکه در ایران اسلامی آنچه که در این مورد مدنظر است، پیادهسازی حجاب و عفاف اسلامی است، ادامه داد: باید از زوایای مختلف به این مقوله پرداخته شود تا جامعه از محسنات این امر بهرهمند شود.
مشاور استاندار هرمزگان در امور روحانیت با بیان اینکه برای بررسی موضوعیت مبنایی حجاب باید ریشه آن را در نوع خلقت زن و مرد جستجو کرد افزود: در دین هیچ تفاوتی بین زن و مرد دیده نمیشود.
لبخندان با بیان اینکه قرآن طی یک سوره به نام زنان و یک سوره نیز در مورد زنان به این قشر پرداخته است، ابراز داشت: وجود این گونه مواردی در مورد زنان نشان از جایگاه اززنده این قشر در دین اسلام دارد.
به گفته بازرس مجمع روحانیون و فضلا هرمزگان، جنس مونث نقش به سزایی در تعالی عالم و به ویژه بشر دارد و از همین روست که زنان باید در حد امکان از گوهر وجودی خود و توانمندی که خداوند در وجود آنها قرار داده با حجاب و عفاف محافظت کنند.
لبخندان همچنین با بیان اینکه حجاب به معنای محدودیت نیست افزود: امروزه در ایران اسلامی دیده میشود که زنانی پا به پای مردان با حفظ حجاب و عفاف خود به امور مهم حکومتی و مملکتی میپردازند.
وی ادامه داد: البته نباید فراموش کرد که برخی از حجابها که زنان را انگشتنما و سبب جلب و جذب بیشتر نگاههای نامحرمان میشود، مورد تایید عرف و شرع نیست چرا که نمیتوان به هر نوع حجابی حجاب مناسب و شایسته گفت.
این روحانی ابراز داشت: در کل حجاب مدنظر اسلام این است که زن در قالب آن بتواند از گوهری که خدا در وجود او قرار داده، حفاظت کند.
وی ادامه داد: بد نیست بدانیم خداوند اینقدر به زنان بها داده که اگر حجاج "حجر الهاجر" (محل دفن مادر اسماعیل (ع) در جوار کعبع) را طواف نکنند حجشان باطل است.
پایان پیام/
نظر شما