ورود هنرهای جدید به بخش رقابتی جشنواره تجسمی فجر ضرورتی حیاتی است

عضو شورای هنری سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر با بیان اینکه پرداختن به هنرهای جدید از مهمترین نیاز هنری کشور است، <BR> گفت: نیاز به حضور این هنر در بخش‌های رقابتی جشنواره فجر به شدت احساس می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان عبدالمجید حسینی‌راد، عضو شورای هنری سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: آثار خلق شده در عرصه هنر جدید در واقع ترکیبی از تکنولوژی و روش‌های جدید برای خلق اثر هستند که با استفاده از روش‌هایی غیرسنتی در آنها دست به خلق اثر زده‌ می‌شود. در این گرایش هنرمند سعی می‌کند، مخاطب را به چالش بکشد و محوریت کار را بر ایجاد تعامل زنده با مخاطب قرار دهد.
 

حسینی راد افزود: شیوه‌هایی که هنرمند در خلق اثر هنر جدید به کار می‌برد منجر به ابداع اثری هنری می‌شود، از این‌رو این شیو ها متفاوت است و با مخاطبان ارتباط خوبی برقرار می‌کند. نمایشگاه‌های مربوط به هنر جدید هم که تا کنون برگزار شده‌، با استقبال خوبی مواجه شده‌اند و بدون تردید ادامه روند این هنر‌ می‌تواند پیشرفت‌های خوبی را در کشور پدید آورد.


دبیر علمی بخش مقالات سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر همچنین اظهار کرد: هنر جدید یکی از ضروری‌ترین مواردی است که باید در این جشنواره به آن پرداخته شود، چرا که نیاز به حضور این هنر در بخش‌های رقابتی این جشنواره محسوس بوده و می‌تواند تاثیرات خوبی را بر ادامه روند این هنر در کشور داشته‌ باشد.


وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره به علت وجود مشکلاتی چون کمبود بودجه، هنر جدید در بخش جنبی جشنواره قرار گرفت، امیدواریم برای دوره بعد جشنواره تهمیداتی اندیشیده شود تا هنرمندان این عرصه هم بتوانند آثار خود را دربخش رقابتی جشنواره شرکت دهند.


حسینی راد همچنین درباره شاخه‌های مختلف هنر جدید در جشنواره گفت: امسال به دلیل اینکه رشته‌های مختلف این هنر چندان قابل پیش بینی نبود به صورت محدود و در بخش چیدمان و ویدئو آرت و فوتو آرت برگزار می‌شود. باید پیشنهادات هنرمندان هم اعلام تا مشخص شود هنر جدید چه شاخه‌های دیگری را در برمی‌گیرد.


حسینی‌راد در پایان گفت: جشنواره هنرهای تجسمی فجر که هر سال در تاریخی‌ترین روزهای کشور برگزار می‌شود، جای خالی هنرهای تجسمی را در جامعه پر کرده است، امیدوارم شاهد حضور هنر جدید در بخش‌های اصلی جشنواره باشیم و از این طریق برای توسعه این هنر در کشور جریان سازی کنیم.


گفتنی است، سومین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، پوستر، عکاسی، سفال و سرامیک، خوشنویسی، نگارگری و کاریکاتور به صورت رقابتی و رشته های هنر خیالی نگاری، هنر جدید و همایش علمی به صورت غیر رقابتی در تهران، 20استان و پنج کشور برگزار می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 11084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha