حجت الاسلام حسین ابراهیمی، رییس سابق مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به اینکه مساجد در به صحنه آوردن مردم در عرصه انتخابات نقش تاثیر گذاری دارند به خبرنگار شبستان گفت: مسجد محل رفت و آمد مومنین و افراد متدین است در واقع همه به نوعی مرتبط با مسجد هستند.
وی با اشاره به اینکه در طول 32 سال گذشته مساجد بیشترین نقش را در مشارکت حداکثری مردم ایفا کرده اند، افزود: در آماری که از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران ارایه شد بیش از 97 درصد شهدای دفاع مقدس از مساجد هستند این بیانگر این حقیقت است که مساجد بیشترین تاثیرگذاری را در تمام ابعاد بر روی نسل جوان داشته است.
حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: در انتخاباتی که در طول انقلاب اسلامی برگزار شده است همواره ائمه جماعات به دلیل اعتمادی که مردم به آنها دارند در راهنمایی، تبیین معیارها، ملاک ها و اصول انتخاب اصلح با توجه به بیانات امام خمینی(ره)، رهبری و آموزه های دینی نقش اثرگذاری ایفا کرده اند. در واقع ائمه جماعات مساجد ضمن اینکه در به صحنه آوردن مردم نقش تاثیرگذاری دارند در رفع ابهامات مردم نیز نقش مهمی دارند.
نماینده مردم بیرجند در مجلس شورای اسلامی برلزوم پرهیز ار تبدیل شدن مساجد به پایگاه حزبی و گروهی گفت: اگر مساجد در این ایام مکانی برای ارایه دیدگاهها و برنامه ها ی نامزدهای انتخاباتی و تضارب آرا آنها شود هیچ اشکالی ندارد ولی در میان نباید زمینه سوء استفاده دشمنان داخلی و خارجی و خط بازی های سیاسی شود.
مسجد جای تخریب یکدیگر نیست
رئیس سابق مرکز رسیدگی به امور مساجد تخریب، توهین، شایعه و دروغ های خلاف واقع را از مولفه هایی نام برد که نامزدهای انتخاباتی و رقبایشان از انجام آنها در ایام تبلیغات بویژه مساجد پرهیز کنند و اذعان کرد: نامزد انتخاباتی که بدون توجه به قداست و معنویت مسجد به عنوان خانه خدا به تخریب و تهمت به کاندیدای دیگر دست می زند صلاحیت نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی را ندارد.
پایان پیام/
نظر شما