حجتالاسلام علی ملانوری، مدیر کل کانونهای تخصصی کشور از شرکت 400 نفر از مدیران کانونهای تخصصی کشور در اولین دوره آموزشی طرحنویسی ویژه مدیران کانونهای تخصصی مساجد کشور خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: 10 دوره آموزشی طرحنویسی ویژه مدیران کانونهای تخصصی در رشتههای مختلف برگزار شد. این دوره سوم اسفند سال 90 با حضور همه شرکت کنندگان به کار خود پایان داد.
وی ادامه داد: متن این دوره آموزشی برای اولین بار با موضوع روش تحقیق و طرحنویسی مسجد و کانونهای مساجد ارایه شد که به زودی کتابی نیز در این زمینه منتشر میشود که مبنای فعالیت علمی، محققان و اندیشمندان قرار میگیرد. گواهینامه معتبری نیز به شرکتکنندگان به همت جهاد دانشگاهی اعطا میشود.
حجت الاسلام ملانوری افزود: این دوره آموزشی سال جاری با همکاری جهاد دانشگاهی تهران طراحی شد و در قالب این طرح 400 نفر از مدیران کانون های تخصصی در قالب 10 دوره آموزشی به مدت 16 ساعت آموزش می بینند.
وی با اشاره به آموزش اصول و مبانی روش های تهیه طرح های فرهنگی و هنری در این دوره ها بیان کرد: کانون های مساجد مراکزی مردمی و غیردولتی هستند که ارتقای توانایی تدوین و دفاع از طرح های فرهنگی می تواند آنها را در جذب اعتبارات نهادهای فرهنگی و سایر دستگاه ها کمک کند.
وی ادامه داد: دوره آموزشی دو روزه پرویوزال نویسی در رشته های مهدویت، آموزش، هنهای نمایشی و IT، هنرهای تجسمی، قرآن، نماز، چهره به چهره، سرود و آهنگ های انقلابی، مراسم همایش، کتابخانه ای، مشاوره، ورزش، سمعی و بصری و تبلیغات، پژوهشی، شعر و ادبیات، ایثار و شهادت، نظارت به ترتیب از دوم آذر آغاز و تا سوم اسفند ادامه داشت.
وی گفت: در راستای تشکیل و گسترش کانون های تخصصی و نقش آفرینی کانون ها در مدیریت فرهنگی کشور لازم است دوره های برای ارتقای مهارت های مختلف برای مدیران برگزار شود.
وی بر لزوم برخورداری مدیران کانون های تخصصی به عنوان مدیران فرهنگی بخش غیردولتی از توانمندی های خاص تاکید و اظهار کرد: کانون های مساجد می توانند بخشی از وظایف برنامه ریزی، سیاستگذاری و اجرای برنامه های فرهنگی در فضای مدیریتی کشور را بر عهده بگیرند چرا که کانون های تخصصی از تنوع و تفاوت در موضوع برخوردارند.
مدیرکل کانون های تخصصی کشور بیان کرد: مدیران فرهنگی کشور باید توانمندی تبدیل ایده ها و پیشنهادات به طرح های اجرایی و عملی را داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما