معادن سیستان و بلوچستان با اتصال به زنجیره ی کامل  تولید و صنایع معدنی به رونق خواهد رسید

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شرکت های سرمایه گذار در بخش معادن استان می بایست در تمامی بخش ها از نیروهای بومی استفاده نمایند، گفت: با ایجاد زیر ساخت ها از جمله راه دسترسی و آب معادن استان فعال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «حسین مدرس خیابانی» استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه شورای معادن استان سیستان و بلوچستان که به دبیری داود شهرکی رییس سازمان صمت استان و با حضور بخشهای دولتی و خصوصی مرتبط با معدن استان ، برگزار گردید اظهار داشت: با اتصال معادن استان به زنجیره ی کامل تولید و صنایع معدنی این بخش به رونق خواهد رسید.


وی افزود :با ایجاد زیر ساختها در سطح استان از جمله راه دسترسی ،آب و برق معادن استان فعال و زمینه ایجاد اشتغال قابل توجهی در استان فراهم خواهد شد .

 

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: معدن انفال می باشد و ثروت حاصل از آن برای مردم است؛ از سرمایه گذارانی چه دولتی و خصوصی که هرچه سریعتر اهداف ما را به نتیجه برساند استقبال می نماییم و در این ارتباط از ظرفیت بومیان سرمایه گذار استان که در خارج از کشور فعال می باشند می بایست استفاده نمود. 

 

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید نمود: از طریق استفاده از فضای مجازی و برپایی نمایشگاه های مجازی در سطح ملی و هم برای سایر کشورها،استعدادها و ظرفیت های معدنی استان، تبلیغ و اطلاع رسانی شود.
 

مدرس خیابانی در ادامه بیان داشت : در همه تفاهمنامه های سرمایه گذاری در استان ، موضوع ایجاد زیرساخت ها از سمت سرمایه گذار لحاظ گردد.
 

رییس سازمان صمت سیستان و بلوچستان :

 

کشف به میزان ۲۵۶ میلیون تن ذخایر معدنی در استان  طی ۳ سال اخیر

 

کشف ۲۷ میلیون تن کانسنگ طلا  و ۲۲۰ میلیون تن کانسنگ مس به ترتیب در  شهرستانهای تفتان ، خاش و نیمروز از سال ۱۳۹۷ تا کنون/آمادگی بخش معدن استان در جهت کمک به طرح های عمرانی استان

داود شهرکی رییس سازمان صمت سیستان و بلوچستان در این جلسه اعلام داشت :طی ۳ سال اخیر به میزان ۲۵۶ میلیون تن ذخایر معدنی در استان ، کشف شده است . 

 

وی ادامه داد:از سال ۱۳۹۷ تا کنون به میزان  ۲۷ میلیون تن کانسنگ طلا  و ۲۲۰ میلیون تن کانسنگ مس به ترتیب در  شهرستانهای تفتان ، خاش کشف شده است .

 

شهرکی ادامه داد: بخش معدن استان در جهت کمک به طرح های عمرانی استان آمادگی کامل دارد .

 

این مقام مسئول در ادامه بیان داشت:سیستان و بلوچستان از نظر ذخایر معدنی آنتیموان در رتبه اول کشور ،منیزیت و تیتانیوم در رتبه دوم کشور و از نظر ذخایر کانسنگ طلا در رتبه ششم قرار دارد .

 

گفتنی است:کانسنگ طلا سنگی است حاوی ماده معدنی با ذرات ریز طلا که با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نمی باشد و زمانی که میزان آن به یک گرم در هر تن برسد ، با احداث کارخانه جدایش و فرآوری قابلیت بهره برداری را دارد.

کد خبر 1107444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha