مسلمانان برای کسب عزت بر محور قرآن، پیامبر(ص) و دین اسلام متحد باشند

امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: امروز مسلمانان به عنوان دومین گروه جمعیتی بزرگ در دنیا باید حول محورکتاب آسمانی، پیامبر(ص) و دین اسلام متحد باشند که بتوانند عزت، منافع اسلام و مسلمانان را تامین کنند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان، امروز سی‌وپنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به سخنرانی پرداخته و گفت: امروز مسلمانان به عنوان دومین گروه جمعیتی بزرگ در دنیا باید حول محورکتاب آسمانی، پیامبر(ص) و دین اسلام متحد باشند که بتوانند عزت، منافع اسلام و مسلمانان را تامین کنند.


وی با ابراز تاسف از اینکه مسلمانان دچار تفرقه و اختلاف هستند، عنوان کرد: اروپاییان و قدرت‌های غربی بر اساس اشتراکات خود متحد می شوند که منافع خود را تامین کنند، مسلمانان هم باید برای تامین منافع خود با یکدیگر متحد شوند، اختلاف سلیقه همواره در میان مسلمانان وجود دارد اما باید اشتراکات را در نظر گرفت و با احترام متقابل متحد شد.

امام جمعه اهل سنت زاهدان با بان اینکه علمای مذاهب مختلف، دانشگاهیان، صاحبان اندیشه و بزرگان هر ملت و قوم باید در مسیر وحدت گام بردارند، ابراز کرد: مجمع تقریب مذاهب اسلامی رسالت بسیار سنگینی در مسیر وحدت برعهده دارد، در مسیر وحدت ایجاد عدالت و دوری از تندروی‌ها اهمیت دارد.

 

آیت الله تسخیری تلفیقی از یک شخصیت‌ با دانش دینی، آگاه به جهان و رعایت دیپلماسی بود

در بخش دیگری از نشست سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بعثه مقام معظم رهبری نیز طی سخنانی گفت: آیت الله تسخیری تلفیقی از یک شخصیت‌ با دانش دینی، آگاه به جهان و رعایت دیپلماسی بود که جامعه‌ دینی به او نیازمند است.

وی افزود: آیت الله تسخیری با نوآوری‌های علمی، آشنایی با مذاهب مختلف اسلامی و قدرت اجتهادی خود زمینه‌های‌ تقریب را فراهم می‌کرد، او اعتقاد داشت که از راه اجتهاد می‌توان برای رسیدن به تقریب گام‌های بهتری برداشت. انجام داد، تأسیس مجمع تقریب، مجمع جهانی اهل بیت(ع) و تأسیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از یادگارهای ایشان است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه تألیفات مرحوم آیت الله تسخیری، دنبال تحقق وحدت و پرهیزاز تفرقه بود، اظهار کرد: شیوهایشان در مواجهه با اندیشه‌ها و مذاهب و جهت‌گیری‌های متنوع جهان اسلام و حتی ادیان دیگر رویه اعتدال بود؛ تا جایی که پیروان ادیان دیگر هم ایشان را به عنوان یک فرد معتدل اخلاقی، باسواد فاضل و اندیشمند به یاد می‌آورند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب با بیان اینکه هدف آیت‌الله تسخیری مبارزه با تندروی و خرافه‌ها به نام دین بود، گفت: او در رابطه با حقوق اقلیت‌های دینی و مذهبی کتاب و مقاله می‌نوشت و راهکارهای فقهی و اجتماعی ارایه می‌کرد، او همواره در تلاش برای حل مشکلات جهان اسلام و تدبیر برای مواجهه با دشمنان قسم خورده‌ اسلام بود.

کد خبر 1107223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha