به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سیدعلی مساواتی، معاون تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان گفت: دوره نشست هماندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس به صورت دورهای هر چند ماه یک بار و به طور متوسط در هر ترم، به ریاست دبیر کمیته استانی و مدیرکل برگزار میشود.
وی ادامه داد: در استان همدان تعداد 29 استاد درس آشنایی با دفاع مقدس که دارای مجوز تدریس هستند حضور دارند که در این جلسه نیز تعداد 25 نفر از این اساتید شرکت کردند که ماحصل این جلسه تدریس این درس توسط اساتید و بازخورد آن در دانشگاه و جامعه است.
معاون تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان بیان داشت: در این جلسه نظرات و انتقادات اساتید مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و نتیجه صورت جلسه نیز به پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در تهران ارسال میشود.
وی اضافه کرد: دو واحد درس آشنایی با دفاع مقدس از سال 87 در دانشگاه آزاد به صورت عمومی اختیاری و نیمسال دوم سال 89 نیز در دانشگاههای ملی و علمی کاربردی تدریس میشود.
مساواتی ادامه داد: ضمن اینکه دانشگاه پیام نور واحد همدان، مجتمعهای آموزشی تربیت معلم وابسته به مجتمع عالی پیامبر اعظم(ص) ونیز برای تدریس این درس اعلام آمادگی کردهاند.
وی اعلام داشت: در ترم گذشته برای تعداد یک هزار و 880 نفر دانشجو در سطح دانشگاههای آزاد، صنعتی و زیر مجموعههای علمی کاربردی استان همدان دو واحد درسی آشنایی با دفاع مقدس در حدود 50 کلاس و با تدریس 12 استاد ارائه شده است.
معاون تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای استان همدان، مشکلات موجود در مسیر آموزش این درس را عدم استفاده از پاورپوینت در برخی دانشگاهها، زیاد بودن صفحات کتاب و نقص در کتاب، همچنین کوتاه بودن مدت مجوزهای تدریس که با افزایش مدت این مجوزها خیلی از مشکلات رفع خواهد شد بیان کرد و ضمن اینکه کافی نبودن کتاب مربوط به این درس و عدم وجود آن در کتابخانههای مراکز آموزش عالی نیز از مشکلات موجود برای ارائه این درس است.
وی دانشگاههایی که در ارائه این درس بیشترین همکاری را داشتهاند را به ترتیب دانشگاه آزاد واحد همدان، ملایر، تویسرکان، و شاخه نهاوند و کبودراهنگ، دانشگاه صنعتی همدان، مجتمع عالی شهید جباریان و جهاد سازندگی، دانشگاه ملی ملایر و دانشگاه بوعلی سینا اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد حفظ آثار، مساواتی گفت: با توجه به اینکه این درس در دانشگاه بوعلی سینا جزو واحدهای مازاد است و به همین دلیل تعداد دانشجویان این درس بسیار کم است که از مسئولان مربوطه انتظار میرود همت و تلاش مضاعف برای جذب دانشجویان را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: مجوز انتخاب و تدریس این دو واحد درسی توسط معاونین آموزشی وزارت علوم و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و آزاد اسلامی کشور به مراکز آموزش عالی استان ها اعلام شده که انتظار می رود دیگر دانشگاههای استان که تا کنون به این مهم نپرداختهاند در ترم جدید اهتمام لازم را در پذیرش دانشجویان در نظر بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما