به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، کامیار دادستان دیوان محاسبات کشور در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل دیوان محاسبات کردستان که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: معارفه مدیران فرصتی برای آشنایی با مسائل استانهاست و صدای استانها آنطور که باید و شاید به گوش مرکز نمیرسد.
وی با اشاره به اینکه استانها باید بتوانند صدای خود را به مرکز برسانند، افزود: ضعفهای مدیریتی منجر به کاهش رسیدگی به استانهاست و پتانسیل استانها نادیده گرفته شده است.
دادستان دیوان محاسبات کشور اعلام کرد: مقام معظم رهبری تاکید دارند مسئولان ارشد باید در استانها حضور یابند تا به مشکلات استانها بیشتر پی ببرند.
کامیار با اشاره به اینکه کردستان ظرفیت و پتانسیل پیشرفت دارد، اعلام کرد: راهآهن همدان سنندج، سرمایهگذاری در حوزه آب و غیره اتفاقات خوبی است که در کردیتان شکل گرفته است.
وی بیان کرد: رئیس جمهور توجه ویژهای به استانها دارند و با سفرهای استانی زمینه آشنایی با مشکلات استانها را فراهم کردهاند و هر استان با توجه به پتانسیل رشد خودش بودجه دریافت کند.
دادستان دیوان محاسبات کشور به انضباط مالی پرداخت و گفت: نظارت و اجرا باید در کنار هم پیش بروند و در دیوان محاسبات ریسک پذیری مدیران باید ارتقا یابد.
برگشت بودجه ادارات به خزانه افتخار محسوب نمیشود
کامیار اعلام کرد: برای دیوان محاسبات برگشت بودجه ادارات به خزانه افتخار محسوب نمیشود بلکه هزینه کرد بودجهها افتخار است.
وی با بیان اینکه سیاست دیوان محاسبات آن است که به استفاده بهینه از بودجهها کمک کند، افزود: استفاده بیشتر از تجهیزات الکترونیک و شفافسازی دستگاههای اجرایی با همکاری دستگاههای نظارتی مدنظر دیوان محاسبات است.
دادستان دیوان محاسبات کشور اضافه کرد: صداقت بهترین ابزار در موفقیتهاست و مردم از شعور سیاسی بالایی برخوردارند و صداقت در برخورد و خدمت به مردم نتایج موفقی بدنبال خواهد داشت.
چهار ماه زودتر از موعد مقرر گزارش تفریغ بودجه به مجلس ارائه میشود
کامیار با اشاره به تفریغ بودجه اضافه کرد: طبق قانون باید نحوه هزینه کرد بودجه تشریح شود و چهار ماه زودتر از موعد مقرر گزارش تفریغ بودجه به مجلس ارائه میشود که مجلس در تدوین بودجه میتواند تصمیمات مناسبتر بگیرد.
وی اظهار کرد: رئیس جمهور دستور دادهاند به تفریغ بودجه رسیدگی شود و ضعف عملکردها در بودجه سال بعد مورد توجه قرار گیرد که ضعفها برطرف شود.
دادستان دیوان محاسبات کشور افزود: طبق قانون باید درصدی از درآمد معادن بعنوان حقوق دولت دریافت میشد که در سال ۹۹ گرفته نشد و ده هزار میلیارد باید وصول میشد اما اکنون ۱۲ هزار میلیارد باید وصول شود و ۶۴ درصد این درآمدها به استانهای دارای معادن برگشت داده میشود که کردستان هم از این امر مستثنی نیست و با پیگیری استاندار و مسئولان این درآمد به استان برمیگردد.
وی اضافه کرد: دیدگاه ماه پیشرفت کار در کنار دستگاههای اجرایی و کاهش تشکیل پرونده برای مدیران و همچنین افزایش بازدهی و عملکرد کاری است.
نظر شما