به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حسین نبی لو، دبیر ستاد احیای زکات کمیته امداد کشور در جمع مسئولان و عاملان زکات کمیته امداد خراسان شمالی با اعلام اینکه زکات یک قانون است و مسئولان و مردم نیز باید بدان عمل کنند، گفت: در قانون زکات، بیشترین تکلیف به عهده عوامل کمیته امداد گذاشته شده به طوری که جمع آوری زکات و هزینه آن به عهده این نهاد مقدس است.
وی با بیان اینکه قانون زکات به دستور ولی فقیه صادر شده است، افزود: کمیته امداد باید برای اجرای بهتر و موفق تر این فریضه الهی بانک جامع زکات را تدوین کند و در این بانک، اطلاعاتی همچون زمین های زکات دهنده در روستاها، افراد زکات دهنده، میزان زکات جمع آوری شده در هر روستا و سایر موارد مربوط به زکات نشان داده شود.
نبی لو خاطر نشان کرد: البته آموزش هایی در رابطه با این فریضه الهی باید به صورت پی در پی برای ارتقاء آگاهی و بینش عوامل زکات برگزار شود تا این عوامل بهتر بتوانند در راه ترویج و اشاعه فرهنگ زکات تلاش کنند.
وی همچنین در خصوص فعالیت های کمیته امداد، اظهار داشت: هر اندازه که علم پیشرفت کند نیاز انسان نیز افزایش مییابد بنابراین مسئولان در ارائه خدمات بیشتر و بهتر به محرومین باید با توجه به جنس و نوع خدمات تلاش و فعالیت خود را دوچندان کنند.
دبیر ستاد احیای زکات خاطر نشان کرد: برای ترویج فرهنگ انفاق و ارائه خدمات به محرومین باید جذب نیکوکاران افزایش یابد تا از این طریق بتوان نیازهای محرومین را رفع کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی نیز در این مراسم به مشارکت و همکاری مجمع خیرین استان در کمک رسانی به نیازمندان اشاره کرد و افزود: این نیکوکاران با عضویت در هر یک از مجامع محسنین کمیته امداد به محرومین تحت پوشش این نهاد کمک می کنند.
حسین پور همچنین به ساماندهی موسسات خیریه خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: در راستای ارائه خدمات بهتر و بیشتر به محرومین، این نهاد با تعاملی که با موسسات دارد مقرر شده کمک ها به صورت هدفمند و با همکاری یکدیگر به دست مددجویان و محرومین استان برسد.
به گزارش روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی، وی همچنین به فعالیت شبکه حامی یابی استان اشاره کرد و افزود: ارتباط رابطان این نهاد با حامیان و نیکوکاران استان موجب شده است در حال حاضر بیش از 17 هزار حامی از ایتام این نهاد حمایت کنند.
حسین پور اذعان داشت: با مشارکت مردم و تلاس مسئولان طی امسال مبلغی بالغ بر 12 میلیارد و 500 میلیون ریال کمک جمع آوری شد که این رقم نشان از تحقق 90 درصدی برنامه عملیاتی این نهاد در بخش مشارکت های مردمی دارد.
پایان پیام/
نظر شما