به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان،« فرشید فلاح لاله زاری» در نشستی با مدیر حوزه های علمیه خواهران استان سمنان فعالیت های دینی و فرهنگی در فضای مجازی را با توجه به شرایط امروز کشور امری اجتناب ناپذیر دانست وگفت: ستر فضای مجازی که در سال های اخیر فرا گیر شده و مورد توجه قشر جوان قرار گرفته نیز از موارد لزوم حضور مبلغان دینی و تبلیغ دین است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به برگزاری سوگواره مهر محرم با موضوعات فیلم، عکس و تولید محتوا اظهار داشت: زمینه در این سوگواره برای حضور طلبه ها و نیز علاقه مندان فعالیت های فرهنگی، ارزشی فراهم است.
وی، تبدیل سمنان به مرکز تولید محتوای دینی در کشور از طریق فضای مجازی را از اهداف این اداره کل برشمرد و ادامه داد: تلاش دست اندرکاران فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان توسعه برگزاری این جشنواره ها و سوگواره ها و نیز فعالیت های مشابه برای رسیدن به این هدف مهم است.
فلاح لاله زاری با تاکید بر وجود جوانان و نیروهای علاقه مند به فعالیت های دینی و ارزشی در فضای مجازی در این استان ادامه داد: این ظرفیت در استان سمنان وجود دارد و با همکاری حوزه های علمیه خواهران و استفاده از ظرفیت طلبه ها و نیروهای فرهنگی می توان از ظرفیت های مشترک برای رسیدن به این اهداف استفاده کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان دعوت از طلبه های خواهر سراسر کشور با استفاده از ظرفیت مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان سمنان را برای حضور در سوگواره مهر محرم و فعالیت های مشابه خواستار شد و گفت: برگزاری جشنواره رسانه ای دیجیتال رضوی (آهوان) از دیگر برنامه هایی است که ظرف ماه آینده به میزبانی استان سمنان آغاز می شود و با پیوند این دو مرکز مهم، فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه های علمیه خو.اهران استان سمنان می توان این جشنواره ارزشی و دینی با مشارکت و حضور گسترده تر و کیفیت بیشتر برگزار کرد.
وی، برگزاری جشنواره استانی شعر آیینی به میزبانی گرمسار را از دیگر برنامه ها برشمرد و گفت: برای استفاده از ساعران طلبه آماده همکاری مشترک در این زمینه هستیم.
فلاح لاله زاری خواستار مشارکت حوزه های علمیه خواهران برای توسعه فعالیت های قرآنی در این استان شد و افزود: سند توسعه فعالیت های قرآنی استان سمنان تدوین و به تصویب شورای فرهنگ عمومی استان رسیده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان تاکید کرد: هدف نهایی این سند تبدیل استان سمنان در یک برنامه ۱۰ ساله به پایگاه قرآنی در کشور و رساندن سمنان به سطح مراکزی همچون قم و مشهد است و انتظار از حوزه های علمیه توسعه بخش تفسیر قرآن و نیز همکاری در بخش پژوهش های قرآنی است.
وی، استفاده از ظرفیت حوزه های علمیه در شورای فرهنگ عمومی استان و نیز اجرایی کردن راهبردهای ۱۷ گانه که با استفاده از رهنمودها و تاکیدات مقام معظم رهبری تدوین شده است را از دیگر درخواست های فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان سمنان نیز در این نشست این دو مرکز را از یک خانواده دانست و آمادگی این حوزه را برای انجام فعالیت های مشترک فرهنگی اعلام کرد.
«حجت الاسلام نجم»، تصریح کرد: بر اساس تقسیم کار، توسعه فرهنگ قرآنی و فعالیت های قرآنی یکی از اموری است که به این حوزه ها محول شده تا با همکاری تبلیغات اسلامی اجرایی شود.
در این نشست که مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونان و دست اندرکاران حوزه های علمیه خواهران نیز حضور داشتند در خصوص فعالیت های مشترک فرهنگی بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما