به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، گام مقداتی پایگاه آتش نشانی روستایی در جلسه ستاد بحران گلپایگان برداشته شد و و عده آماده شدن یک پایگاه به صورت حداقلی تا انتهای سال ۱۴۰۰ داده شد.
«مسعود نوری» در جلسه ستاد بحرانم شهرسنان گلپایگان با یادآوری اینکه بنا بر قانون اجازه خروج از محدوده شهر را ندارند، و شهر بر خارج از محدوده برای شهرداری اولویت دارد، خواستار دادن مجوز برای مواقع امدادو حوادث در خارج از شهر شد.
در ادامه «مصطفی محمودی» از کمبود تجهیزات آتش نشانی شهرداری گلشهر سخن گفت و افزود: برنامه ریزی برای تجهیز این واحد آتش نشانی شده و به مرور انجام می شود اما این واحد، توانایی خدمت به روستاها در کنار شهر گلشهر ندارد.
در ادامه «مهدی سرلک» با تشکر از شهرداری های گلپایگان، گلشهر و گوگد برای ارائه خدمات آتش نشانی در روستاها، یادآوری کرد: برخی از این آتش سوزی هه خارج از حریم و محدوده روستایی یا مراتع است و دیدگاه نسبت به این آتش سوزی ها باید شهرستانی باشد.
بخشدار با بیان اینکه بخشی از حریق به دلیل غفلت و عدم آگاهی و عدم آموزش صورت گرفته است، گفت: برخی دهیاری ها با تجهیزات سبک آتش نشانی مجهز شدند و آتش نشانی نیز برای ارائه آموزش های لازم با هدف پیشگیری از حریق هماهنگ شده است.
وی راه اندازی پایگاه آتش نشانی مستقل از شهر را هدف بخشداری توصیف کرد و افزود: این پایگاه نیاز به ساختمان برای پایگاه، تجهیزات و نیروی انسانی دارد.
در ادامه «حسین یارمحمدیان» از در اختیار قرار دادن یک ساختمان و یک ماشین دو کابینه فرمانداری به بخشداری با هدف آماده شدن مقدمات پایگاه آتش نشانی روستایی خبر داد و با اشاره به نظر مسئول آتش نشانی شهر گلپایگان گفت: ماشین پیشرو را با یک پمپ حدود سه هزار لیتری تجهیز شود که برای روستاهای صعب العبور نیز مناسب است و تجهیزات مقدماتی و ابتدایی پایگاه با هزینه ۵۰۰ میلیون تومانی تا انتهای سال فراهم شود.
فرماندار گلپایگان با تاکید بر اینکه هزینه برای تجهیزات سنگین پایگاه، در بودجه دهیاری ها در سالهای آینده برنامه ریزی شود، بیان کرد: سه شهرداری شهرستان گلپايگان خدمات آتش نشانی خود را تا انتهای سال جاری با روستا ها ادامه می دهند و پس از شکل گیری پایگاه آتش نشانی روستایی ، از خدمت به روستاها معاف می شوند./
نظر شما