به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول موسسه فرهنگی فرزانگان اسلام تبریز، در نشست "اسلام ، جوان و نشاط" که با حضور چهره های فرهنگی، دانشگاهی و جوانان برگزار شد، به بیان ظرفیت های معنوی جامعه اسلامی و مولفه های نشاط آفرین برای جوانان پرداخت.
دکتر یعقوب عسگری وند، شادی و نیاز به شاد بودن را عنصر لاینفک جوان دانست و گفت: شریعت مقدس اسلام دین شادی، نشاط و محبت است و با همین ابزار نشاط و نوآوری و تنوع خواهی بود که انقلاب شکوهمند ایران به عنوان منادی عزت، نشاط و شکوه اسلام پیروز شد.
مسئول موسسه فرهنگی فرزانگان اسلام تبریز گفت: نشاط و نوآوری رشد جامعه اسلامی را موجب می شود.
وی با بیان اینکه نوآوری و گرایش به پدیده های جدید از ویژگی های اجتناب ناپذیر جوانان است، تاکید کرد: این امر حتی در قالب های مذهبی نیز صدق می کند و خطبا و فعالان مذهبی ما باید در امر تبلیغ دین با ادبیات مورد پسند جوان و نیز قالب های نو وارد شوند.
مسئول موسسه فرهنگی فرزانگان اسلام تبریز گفت: هدایت انرژی جوان در مسیر صحیح با لایحه و دستور ممکن نیست و نیازمند همت جدی و عملی است به گونه ای که نمی توان جوانان را با خطابه دعوت به پرهیز از آلودگی ها کرد، بلکه روحیه حساس جوان با پویایی خاص خود به دنبال فاکتورهای عملی و الگوهای کاربردی ویزه است.
دکتر علی هاشمی تبار، استاد روانشناسی دانشگاه نیز با بیان اینکه دنیای استکباری با مهارت و انرژی خاصی خواستار به ابتذال کشاندن جوان است، گفت: متاسفانه میلیاردها دلار هزینه و صدها هزار ساعت کارشناسی برای این امر صورت می گیرد و نیت این مجموعه ها جز امیال پلید شیطانی چیز دیگری نمی تواند باشد.
وی تاکید کرد: به همین علت است که اگر امروز خواهان غلبه خیر بر شر هستیم و اگر می خواهیم جوانان ما در مسیر صحیح هدایت شوند باید زمینه تخلیه مثبت و سازنده انرزی ایشان را فراهم سازیم و در این راه از تنگ نظری وکج سلیقگی جدا خوداری کنیم.
استاد رونشناسی افزود: متاسفانه جوان بودن جامعه جوان ما به جای اینکه یک فرصت مهم تلقی شود از سوی برخی افراد تنگ نظر به عنوان یک تهدید قلمداد می شود که جامعه را دچار فساد و تباهی خواهد کرد و این در حالی است که فطرت جوان به لحاظ لطافت بسیار بیشتر از افراد مسن قابلیت رویکرد به معنویات را دارد.
وی گفت: متاسفانه این نوع برنامه ریزی غلط مسئولین است که امکان گرایش به معنویات را از جامعه جوان ما سلب خواهد نمود.
پایان پیام/
نظر شما