به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در آئین پایانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سینما هلال اهواز، گفت: برای تحول در تولیدات سینمایی چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانها را وارد عرصه کند و فقط وابسته به تهران نباشد و برای این منظور راهاندازی سازمان سینمایی در استانها ضروری به نظر میرسد.
وی افزود: امیدواریم سازمان سینمایی با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استانها شکل بگیرد تا مرکزی برای حمایت از ساخت و تولید فیلمهای بلند و کوتاه، تله فیلم و... متناسب با تنوع فرهنگها و قومیتها باشد.
وی تصریح کرد: همگان خوزستان را یک استان صنعتی، نفتی، کشاورزی میدانند و از این نظر مظلومیت هنر در این استان بالاست چرا که علاقهمندی مردم به هنر و برنامههای فرهنگی هنری بسیار زیاد است اما اینگونه فعالیتها تحت الشعاع دیگر فعالیتها عمدتاً عمرانی قرار گرفتهاند.
حجازی، با بیان اینکه در حوزه کارهای فرهنگی تازه در ابتدای راه قرار داریم و نسبت به دیگر حوزهها به فرهنگ، هنر و حتی بخش دینی کمتر توجه شده است، اضافه کرد: با تصویب بسته فرهنگی دولت اعتبارات این بخش افزایش یافته و کمک خوبی برای توسعه همه بخشهای فرهنگی اعم از سینما، هنرهای تجسمی، موسیقی و... محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه امروز صاحبان همه مشاغل به نوعی به انواع هنر به ویژه سینما علاقهمندند و این امتیاز و فضایی است که باید با تولید برنامههای فاخر آن را پر کنیم، عنوان کرد: باید کشور از تولید آثار سینمایی درباره مفاخر و بزرگان بینیاز شود تا دیگر نیازی به استفاده از فیلمهای خارجی نباشد.
حجت الاسلام سید لطفالله سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با تأکید بر ضرورت حمایت وزارت متبوع خود از فعالیتهای تولیدی و سینمایی، با بیان اینکه خوزستان باید به یک باشگاه تولید فیلم دفاع مقدس و دینی تبدیل شود، اذعان داشت: از دولت انتظار میرود از کار فیلم دفاع مقدس استقبال و حمایت کند و موانع را از میان راه بردارند.
وی با بیان اینکه حدود 70 درصد فعالیتهای فرهنگی هنری در سایه همت و مشارکت استاندار اجرایی میشود، ادامه داد: خوزستان تنها استانی است که در بهره بردن از اعتبارات و مصوبات سفرهای دولت در بخش فرهنگی یک میلیارد و 300 میلیون تومان در حوزه سینما هزینه کرده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، از آغاز ساخت سه فیلم بلند سینمایی دفاع مقدس ویژه شهید بهنام محمدی، شهید علی هاشمی و شهید رهبر خبر داد و یاد آور شد: از سال آینده ساخت فیلمی درباره نقش مردم خرمشهر در آزادسازی این شهر مقاوم آغاز میشود.
وی با اشاره به برنامههای مختلف فرهنگی که در حال حاضر همزمان در شهرهای مختلف استان در حال اجراست، تأکید کرد: برگزاری جشنوارههای عکس، فیلم کودک و نوجوان در دزفول، شعر در رامهرمز و... خوزستان را عملاً به یک کارگاه فرهنگی تبدیل کرده است.
محمد خزائی، دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر، نیز با تشکر از اهتمام و پیگیری های استاندار و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در برگزاری این جشنوراه، خاطر نشان کرد: از همین الان قول میدهم سال آینده با همکاری همه دست اندرکاران در وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی همه فیلمهای جشنواره بین المللی فیلم فجر به طور منظم و کامل در خوزستان اکران عمومی شود.
پیشینه:
سی امین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با شعار اخلاق، آگاهی، امید از 20 تا 30 بهمن با نمایش 17 فیلم در سینماهای هلال اهواز، نفت آبادان و مجتمع سینمایی دزفول در استان خوزستان به نمایش درآمد و با معرفی نارنجی پوش به عنوان بهترین فیلم از نگاه مخاطبان به کار خود پایان داد.
در مدت 10 روز جشنواره فیلم فجر فیلمهای «ملکه» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر، «زندگی خصوصی» کاری از محمدحسین فرحبخش، «چک» به کارگردانی کاظم راست گفتار، «ضد گلوله» از مصطفی کیانی، «شور شیرین» به کارگردانی جواد اردکانی، «خوابم میاد» کاری از رضا عطاران، «نارنجی پوش» از داریوش مهرجویی، «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی، «سلام بر فرشتگان» به کارگردانی فرزاد اژدری، «در انتظار معجزه» کاری از رسول صدرعاملی، «بوسیدن روی ماه» از همایون اسعدیان، «تلفن همراه رئیس جمهور» به کارگردانی علی عطشانی، «یکی میخواد باهات حرف بزنه» از منوچهر هادی، «روییدن در باد» به کارگردانی رهبر قنبری، «بیخداحافظی» به کارگردانی احمد امینی، «پل چوبی» کاری از مهدی کرمپور و «قلادههای طلا» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی اکران شدند.
پایان پیام/
نظر شما