ورود حوزه به سینما اگرچه دیر اما امید بخش است

ورود حوزه علمیه به مقوله سینما و هنرهای نمایشی اتفاق خوشایندی است که اگرچه با تاخیری 30 ساله روی می دهد اما امیدهای بسیاری را در دل فرهیختگان و هنرمندان متعهد این مرز و بوم برای رقم زدن فردایی بهتر رویاند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مسعود احتشامی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور که به همراه هیاتی پنج نفره متشکل از کارشناسان و پژوهشگران در طول ده روز برگزاری سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر به ارزیابی کیفیت جشنواره و فیلم پرداختند طی نامه ای از دبیر و مدیر روابط عمومی جشنواره قدردانی کردند.

 

بنابر گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر در این نامه آمده است: در ابتدا لازم می دانم از همدلی و همراهی صمیمانه دست اندرکاران جشنواره بین المللی فیلم فجر خصوصاً جناب آقای محمد خزاعی دبیر محترم جشنواره و آقای یزدان عشیری مدیر روابط عمومی تقدیر و تشکر کنم که مقدمات حضور هیات کارشناسان رسانه ای حوزه علمیه قم را در این مهمترین رویداد فرهنگی هنری کشور فراهم کردند.

 

ورود حوزه علمیه به مقوله سینما و هنرهای نمایشی با رویکرد مشخص جشنواره فجر اتفاق خوشایندی است که اگرچه با تاخیری 30 ساله روی می دهد اما با این حال امیدهای بسیاری را در دل فرهیختگان و هنرمندان متعهد این مرز و بوم برای رقم زدن فردایی بهتر و متعالی تر رویاند.

 

کارشناسان اعزامی حجج الاسلام: مسعود احتشامی (کارشناسی ارشد هنر، سرپرست گروه)، مهدی رادنیک (کارشناسی ارشد تهیه کنندگی)، حسین نقی زاده (کارشناس کودک و رسانه)، مهدی بنکدار (کارشناس سینما، حسین شعبانی (کارشناس ارشد تهیه کنندگی)

 

این گروه پنج نفره به صورت مرتب و روزانه ، تمامی فیلم های بخش مسابقه جشنواره را به دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند که نتیجه و گزارش مفصل آن به زودی در اختیار مسئولان حوزه علمیه و نیز مدیران کلان فرهنگی و هنری کشور قرار خواهد گرفت. برخی از نکات مثبت در محتوای تعدادی از آثار سینمایی اکران شده:

 

گرایش امیدوار کننده فیلمسازان به مفاهیم دینی و مذهبی و استفاده از عنصر روحانیت در متن اثر
ثبت مستقیم یا غیرمستقیم مقوله دفاع مقدس
نگرش اثباتی در برخورد با مفاهیم ارزشی


همچنین، در بخشی از این نامه با اشاره به پاره ای مضامین نامناسب در چند فیلم عنوان شد: در وقت مقتضی، ضمن تبیین مسائل و موضوعات با مسئولان سازمان سینمایی و سینماگران و دست اندرکاران تهیه و تولید این آثار به تعامل و همفکری خواهیم رسید.

 

حوزه علمیه قم با بهره گیری از توان و ظرفیت بسیار بالای موجود در بدنه حوزه ها و طلاب دانش آموخته رشته های مختلف هنری از جمله فیلمنامه نویسی، تهیه کنندگی، کارشناسی، پژوهش و تحقیق و... این آمادگی را دارد که در رشد و تعالی سینمای ایران سهیم باشد.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 109681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha