به گزارش خبرگزاری شبستان، مصطفی شیری عنوان کرد: این فیلم درباره صید سنتی ماهی درشمال درمنطقه انزلی است که به صورت رایج متعارف نیست وصید صنعتی جای آن را گرفته وخانواده های صیاد سنتی به خاطراین موضوع درتنگناهای بد اقتصادی گرفتار شدند. فیلم درواقع درکناروهمراه این صیادان است وپای درددل آن¬ها نشسته است.صید سنتی فوائد ومضراتی دارد.سعی کردیم خرد شدن قشرصیاد سنتی درمقابل صید صنعتی شیلات را تصویرکنیم .
این مستندسازافزود: فیلم دومم "تالاب انزلی" است و پرنده های مهاجر وتصویر نابود شدن اکونومی طبیعی به خاطر پس ماند فاضلاب ها و کارخانه ها که وارد تالاب می شود. اینجا مکانی برای زادوولد گونه های مختلف ماهی ها وآبزیان است که به دریای مازندران هم ربط دارد و زندگی این گونه آبزیان رامختل کرده است و درشرف نابودی است وبه خاطر محیط آلوده بستربرای تخم ریزی این موجودات کم می شود.
این فیلم ساز با اشاره به اهمیت جشنواره بین المللی فیلم کیش خاطرنشان ساخت: سینمامحملی است برای رسیدن به هدف وابزاری است برای شناسایی ونشان دادن مناطق ازاد که به لحاظ طبیعی همیشه موجب جذب گردشگر بوده است .
شیری درخصوص دو اثرش که برای جشنواره آماده می کند عنوان کرد: این تجربه جدیدی بود چراکه هردو فیلم روی آب است ودریا و تالاب وکارسنگینی بود وتصویربرداری زیرآب باوجود امکانات محدودی که داشتم سعی کردیم به استانداردها برسیم واین جذاب بود وهمچنین فیلم دیگرم راجع به صید بود. درکنارصیادان بودیم ودغدغه هاو مشکلاتشان رااز نزدیک لمس کردیم.
پایان پیام/
نظر شما