محمد حسین عباسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد خدمات بسیج دانشجویی علوم پزشکی در اربعین گفت: در موضوع اربعین نیز در موضوع آزمایش PCR شاهد مشارکت بسیج علوم پزشکی هستیم و موکب های درمانی بسیج علوم پزشکی در سال های قبل وجود داشته است و امسال نیز با قوت بیشتری موکب های درمانی برای ارایه خدمات به زائران شکل گرفته است و حداقل سه موکب درمانی بسیج دانشجویی در کربلا و نجف و مسیر زائران دایر است.
مسئول ستاد راهبردی اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور تصریح کرد: قریب به 200 نفر از کادر درمانی و پرستاری بسیج علوم پزشکی در این موکب ها به زائران خدمات ارایه می دهند که خدمات بهداشتی درمانی و پاراکلینیکی در اربعین ارایه می شود.
وی گفت: همچنین کاروان بسیج دانشجویی با ظرفیت 500 نفر برای اعزام و ارایه خدمات به زائران اربعین پیش بینی شده است. در موکب های اربعین خدمات بهداشتی، درمانی و پرستاری و دندانپزشکی و آزمایشگاهی ارایه می شود.
عباسی اظهار کرد: هزینه این موکب ها و همچنین داروها توسط خیرین تامین شده است و هزینه ای از دولت اخذ نشده است.
وی در مورد توصیه به زائران اربیعن خاطر نشان کرد: به زائران اربعین توصیه می کنیم به شدت بیماری کرونا را جدی بگیرند. بسیاری از حواشی در ایران و عراق که مدعی طب اسلامی هستند وجود دارد، برخی ترویج می کنند که بیماری کرونا وجود ندارد و منکر آن می شوند و اعتقادی به اقدامات پیشگیرانه ندارند که این موضع گیری کاملا خطاست.
مسئول ستاد راهبردی اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشورتاکید کرد: توصیه می کنیم بیماری کرونا توسط زائران جدی انگاشته شود و پروتکل های بهداشتی به طور کامل تا جایی که مقدور است، رعایت شود و حتما با مدیریت ستاد اربعین همکاری کرده و توصیه های آنها را جدی بگیرند. همچنین زائران پس از بازگشت به میهن اسلامی تا دو هفته خود را قرنطینه کرده تا اگر بیماری ای منتقل شده باشد به جامعه و خانواده منتقل نشود.
نظر شما