فقر تئوری، مشکل اصلی در عرصه فرهنگ است

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بیرجند با بیان اینکه میزان علاقه و گرایش مردم یک جامعه به هنر نشان دهنده سلامت روحی و روانی جامعه است، گفت: فقر تئوری مشکل اصلی در عرصه فرهنگ است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید محمد زمان ابطحی، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بیرجند در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی این شهرستان اظهار کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود و با مبنای فرهنگی که داشت توانست در دل مستضعفان نفوذ کند.


وی ادامه داد: بر این اساس است که دشمن امروز با استفاده از جنگ نرم بر علیه کشور ما استفاده می کند و لازمه مقابله ما با آنها نیز استفاده از همین ابزارها است.


وی افزود: هنرمندان باید با شناخت کامل از مشکلات و معضلات اجتماعی و راه های رسیدن به آنها برای پیشگیری، مقابله و درمان آنها با زبان هنر وارد شوند.


معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بیرجند با بیان اینکه مشکل اصلی در عرصه فرهنگ فقر تئوری است ادامه داد: نهادهای فرهنگی باید بر اساس آموزه های دینی و انقلابی تولید فرهنگ کنند و از موازی کاری در این حوزه جلوگیری نمایند تا مانع تحقق اهداف و برنامه های فرهنگی نشوند.


وی ادامه داد: تمام مشکلات فرهنگی و هنری شهرستان کمبود زیر ساخت ها نیست بلکه مشکل عمده عدم وجود نگاه استراتژیک در مقوله ی فرهنگ و هنر است.


سید محمد زمان ابطحی گفت: پژوهش زیر بنای تولید آثار هنری است و اگر پژوهش محوری در عرصه ی تولید آثار فرهنگی و هنری مورد توجه قرار گیرد نتایج مطلوب تری در پی خواهد داشت لذا تشکیل مراکز مطالعاتی ، تولید فکر و کادر سازی برای هنر انقلابی در حوزه فرهنگ و هنر شهرستان ضروری است.


معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان بیرجند ادامه داد: هنر سرمایه ای است که سطح عمده ای از اشتغال زایی را می تواند به خود اختصاص دهد و بایستی در عرصه فعالیتهای فرهنگی میدان کار و فعالیت را به جوانان سپرد و آنها را مدیریت و حمایت نمود.


سید محمد زمان ابطحی بیمه هنرمندان، استفاده بهینه از صندوق حمایت هنرمندان، برگزاری المپیادهای هنری به منظور کشف استعدادهای بالقوه در حوزه فرهنگ وهنر شهرستان را از دیگر پیشنهادات حل مشکلات عرصه فرهنگ و هنر بر شمرد.


در ادامه جلسه زمزم، سرپرست معاونت فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه 30 هزار 80 متر مربع فضای فرهنگی در شهرستان وجود دارد کمبود فضاهای فیزیکی از قبیل نبود نگارخانه، سالن تئاتر و مجتمع فرهنگی و هنری را از دیگر مشکلات این حوزه بر شمرد.

 

وی گفت: گستردگی و موازی کاری دستگاههای فرهنگی ، کمبود اعتبارات با عنایت به گستردگی کار ، عدم نیاز سنجی صحیح برای جوانان نسبت به برنامه های فرهنگی و هنری از دیگر مشکلات می باشد.


به گزارش روابط عمومی فرمانداری بیرجند، مدیر آموزش و پرورش بیرجند نیز عدم توجه به تفکر سیستمی در عرصه ی فرهنگ و هنر، عدم توجه به فرهنگ کار و ارزش زمان و نبود نماد فرهنگی در سطح شهرستان را از نمونه مشکلات فرهنگی و هنری شهرستان عنوان کرد.


محمد زمانی در ادامه خواستار توجه به طرح هماهنگی و هم سوئی فعالیت های فرهنگی و هنری در کارگروه اجتماعی و فرهنگی شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 109531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha