جواد صدیق، رئیس بنیاد قرآن استان همدان با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: مجمع اساتید، قاریان و حافظان استان با مساعدت و پیگیری بنیاد قرآن استان همدان تأسیس شد و اولین مجمع عمومی آن در شب میلاد حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع) در زینبیه همدان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این مجمع در هر ماه کرسی تلاوت قرآن و تفسیر برگزار میکند، افزود: ایجاد انسجام و هماهنگی بین اساتید قاریان و حافظان قرآن استان همدان، حمایت از حقوق مادی و معنوی آنها، شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان قرآنی از سنین پیشدبستانی به بالا در حوزه قرائت، حفظ و تفسیر قرآن کریم، ارتقای منزلت و جایگاه اساتید قاریات و حافظان قرآن از اهداف این مجمع است.
رئیس بنیاد قرآن استان همدان افزود: تربیت داوران خبره جهت مسابقات قرآن، تربیت تخصصی مدرسان، معلمان و مربیان جهت تدریس قرآئت حفظ و تفسیر قرآن بر اساس شیوههای نوین تدریس، ارتقای شیوههای تدریس قرآن در رشتههای قرآئت حفظ و تفسیر و توسعه فرهنگ قرآن در جامعه از دیگر برنامههای این مجمع است.
صدیق بیان کرد: از دیگر فعالیتهای این مجمع صدور کارت شناسایی برای اساتید قرآن، قاریان، حافظان و داوران خبره، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دادن، ایجاد صندوق قرضالحسنه، تأسیس شرکت تعاونی مسکن و تعاونی مصرف بهمنظور حمایت مادی، معنوی از فعالان قرآنی است.
وی با بیان اینکه مسابقات قرآئت، حفظ و تفسیر جهت تشویق و شناسایی استعدادهای درخشان قرآنی و برنامهریزی جهت پرورش آنها با همکاری نهادهای ذیربط اجرا میشود، عنوان کرد: از دیگر اهداف ما در این مجمع تهیه بانک اطلاعاتی داوران خبره، مربیان و مدرسان قرآن کریم، برگزاری جشنواره الگوی برتر تدریس، شناسایی و پرورش استعدادهای تدریس، نشست ماهیانه اساتید برای آگاهی از تازههای علمی قرآن در حوزه قرائت، تفسیر و حفظ و ایجاد پایگاه اطلاعرسانی و وبلاگ است.
وی گفت: مجمع دارای اعضای رسمی و غیررسمی است. شرایط عضویت رسمی داشتن گواهی تجوید، مدرک کارشناسی یا بالاتر علوم قرآنی در رشتههای مختلف، حافظ حداقل پنج جزء قرآن و داشتن گواهی مربیگری رشتههای مختلف قرآنی است و علاقهمندان به فعالیت در علوم قرآنی نیز میتوانند عضو غیررسمی این مجمع شوند.
پایان پیام/
نظر شما