به گزارش خبرگزاری شبستان، فردی که خود را "مجتهد" معرفی کرده، مدتی است از طریق "تویتر" در عربستان درحال انتشار اسرار پشت پرده و فساد حاکم بر خاندان سعودی در عربستان است.
این موضوع موجب شد رژیم سعودی به دنبال راهکارهای متفاوتی برای کنترل و یا نظارت بر تویتر باشد؛ به صورتی که "عبدالعزیز آل شیخ" مفتی کل سعودی با هشدار درباره "تویتر" مسلمانان را از فعالیت در این محیط برحذر داشت.
سعودی ها در یک گام دیگر و اقدامی متناقض با فتوای مفتی کل عربستان، بخش قابل توجهی از سهام تویتر را خریداری کردند، تا از این راه بتوانند کنترل این شبکه اجتماعی اینترنتی را به صورت رسمی در اختیار بگیرند.
"ولید بن طلال" برادرزاده شاه عربستان که مجله فوربس در مارس گذشته ثروت او را حدود 20 میلیارد دلار برآورد کرده بود، سرانجام توانست پس از چند ماه مذاکره بخشی از سهام تویتر را خریداری کرد.
کارشناسان تأکید کردند: با توجه به سرمایه 8 میلیارد دلاری تویتر، سهم بن طلال در این شبکه اینترنتی به 3.75 درصد می رسد.
با این حال بر اساس آمارهای اعلام شده، شهروندان عربستانی بیشترین کاربران تویتر را به خود اختصاص داده اند.
یکی از کاربران تویتر که خود را "مجتهد" می نامد، از نوامبر سال 2011 به صورت منظم درحال افشای اسرار پشت پرده، و فساد شاهزادگان و خاندان سعودی است.
افشاگری های مجتهد در تویتر اکنون شامل فهرست بلندی از مسئولان سعودی از جمله "عبدالله بن عبدالعزیز" شاه عربستان وشماری از فرزندانش و رئیس دفتر پادشاه شده است.
وی همچنین درباره "نایف" ولیعهد سعودی و فرزندش "سعود" نیز مطالبی را افشا کرده است. "خالد بن سطان" معاون وزیر دفاع و شماری از شاهزادگان مطرح سعودی نیز از این افشاگری ها در امان نمانده اند.
اما دراین میان "عبدالعزیز" فرزند کوچک فهد پادشاه سابق عربستان بزرگترین سهم را این افشاگری ها داشته است. مجتهد که در این افشاگری ها با خطاب قرار دادن او با نام "عزوز"، از هزینه های هنگفت و غیرقابل تصوری که در کاخهای او صورت گرفته، و یا دلیل برکناری او از ریاست دفتر شورای وزیران پرده برمی دارد .
مجتهد از همین راه توانسته است تاکنون توجه بیش از 200 هزار مخاطب عربستانی را جلب کند. امری که موجب شد خاندان آل سعود برای آگاهی از هویت واقعی مجتهد، به صورت غیرعلنی به حالت آماده باش در آید.
بنابر گزارش العالم، مجتهد تأکید می کند که منابع اطلاعاتی او از داخل خاندان حاکم بوده، و برخی از آنها شاهزاده و یا کارمند بخش های حساس هستند.
وی همچنین با رد این اتهام که در حال انتقام جویی است، تأکید کرد که اگر فقط از یک شاهزاده انتقاد می کرد، این موضوع واقعیت داشت؛ ولی با توجه به اینکه در پرونده های مطرح شده به همه شاهزادگان اشاره شده، این اتهام درست نخواهد بود.
وی اخیرا از مردم عربستان خواست به پنج پیام او توجه کنند: نخست، حجم فساد موجود در کشور را دریابند؛ دوم، بفهمند که پول و زمین های به سرقت رفته به آنها تعلق دارد. سوم، فساد و تضییع حقوق شهروندان به دلیل خودکامگی حاکمان است که مردم را نادیده می گیرند. چهارم، مردم عربستان بفهمند که مشکلاتشان بدون اقدام عملی، حل نخواهد شد. پنجم، ترس از نیروهای امنیتی را کنار گذاشته و مدعیان تغییر را رسوا کنند.
پایان پیام/
نظر شما