آغاز به کار بخش بیداری اسلامی جشنواره تجسمی فجر

چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در بخش بیداری اسلامی، با حضور سید محمد حسینی، وحید شاه آبادی، علی معلم دامغانی و جمعی از هنرمندان در موزه هنرهای معاصر فلسطین کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در بخش بیداری اسلامی، شب گذشته در موزه هنرهای معاصر فلسطین آغاز به کار کرد.


این مراسم با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید شاه‌آبادی معاون هنری، محمدعلی رجبی دبیر جشنواره چهارم برگزار شد. علی معلم دامغانی رییس فرهنگستان هنر و شالویی مدیر موزه هنرهای معاصر در مراسمی از میهمانان و هنرمندان استقبال کردند.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم از آثار هنرمندان بخش بیداری اسلامی بازدید کرد.


لازم به ذکر است، موزه هنرهای معاصر فلسطین همزمان با سایر مراکز تا 14 اسفندماه میزبان بخش ویژه بیداری اسلامی است.

 

گفتنی است، در بخش بیداری اسلامی چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر 299 اثر از 232 هنرمند به نمایش گذاشته شده که 31 اثر در رشته عکاسی از 11 عکاس، 125 کاریکاتور از 100 کاریکاتوریست، 43 اثر در رشته پوستر از 37 هنرمند، 22 اثر در رشته تصویرگری از 13 تصویرگر، 22 اثر در رشته سفال از 21 سفالگر، 10 اثر در رشته نقاشی از 9 هنرمند، 13 اثر در رشته مجسمه‌سازی از 12 مجسمه‌ساز و 21 اثر نگارگری از 21 هنرمند نگارگر و12 اثر خوشنویسی از 11 هنرمند با یکدیگر رقابت می‌کنند.


آثار هنرمندان مدعو در چهارمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته شده است. مؤسسه فرهنگی، هنری صبا میزبان آثار رقابتی نقاشی، خوشنویسی، نگارگری و پوستر و فرهنگسرای نیاوران میزبان آثار رقابتی عکاسی و سفال است.


همچنین آثار رقابتی کاریکاتور، تصویرگری و مجسمه در موزه هنر امام علی (ع) و آثار هنرمندان هر استان در 30 استان کشور به نمایش درآمده است.


چهارمین جشنواره بین¬المللی هنرهای تجسمی فجر را در یازده رشته شامل؛ نقاشی، مجسمه سازی، سفال و سرامیک، نگارگری،خوشنویسی، تصویرسازی،فیلم بصورت ملی وگرافیک (گرایش پوستر ) عکاسی، کاریکاتور و همایش و مقالات علمی بصورت بین المللی تا 14 اسفند ماه سال 1390 در حال برگزاری است.


پایان پیام/

کد خبر 109356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha