رویداد های هنری نیازمند حمایت نهادهای رسمی است اما....

نمایشگاه گروهی منتخبین سه دوره جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر با حضور پرشمار هنرمندان و دوستداران هنر، روز گذشته در نگارستان آن افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سبکی» تم موضوعی این نمایشگاه است که با نمایشگاه گردانی «رزیتا شرف جهان» (یکی از داوران دوره های پیشین جشنواره دامون فر) و با حضور 15 برگزیده این جشنواره در سال های 87،85 و 89 برگزار شده است.

 

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه،«روزبه پویا راد» قائم مقام جشنواره دامون فر در سخنانی ضمن تقدیر از حمایت های بی شائبه جامعه هنری از برنامه ها و رویدادهای تجسمی دامون فر گفت: «هنر، نیاز مبرم بشر امروز برای نائل آمدن به آرامش و بازگویی درونیاتش است و از این منظر، «دامون فر» برای اشاعه هنر در سراسر ایران و در میان نسل جوان تلاش می کند.»

 

روزبه پویا راد با اشاره به سختی های برپایی یک رویداد هنری خصوصی با متدهای حرفه ای تاکید کرد: «باید ساز و کارهایی را در نظر گرفت که دیگر بخش های خصوصی نیز برای حضور در برپایی رویدادهای هنری مشتاق شوند و انبوه مطالبات نسل رو به رشد و فهیم جوانان هنرمند پاسخی در خور دریافت نماید.»

 

در ادامه این مراسم «بهرنگ صمدزادگان » هنرمند و منقد هنری، در سخنانی حضور مستمر و هدفمند «دامون فر» در جامعه تجسمی را ستایش برانگیز خواند و گفت: «بین جامعه هنری، جشنواره دامون فر به جشنواره فابرکاستل معروف است اما امروز بعد از گذشت تنها شش سال از حضور این رویداد، آنقدر به کیفیت و حرفه ای بودن شهرت یافته است که من آن را فراتر از جشنواره، در حد یک بینال می بینم. نمایشگاه «سبکی » موید این ادعاست.»

 

صمدزادگان افزود: «در خشکسالی بی سابقه عدم حضور همه نهادهای رسمی در جریان های هنری روز که میل به پیشرفت همگام با هنر معاصر جهان دارند، حضور شرکت های خصوصی نظیر دامون فر یک غنیمت و فرصت بی نظیر است. در نبود نهاد های رسمی ما از هنر دولتی و هنر سفارشی فاصله گرفته ایم اما به طبع از امکانات فراوان آن نیز محرومیم .در چنین شرایط برهوتی ،باید از رویداد خصوصی دامون فر قدرشناسی کرد. این و ظیفه تک تک اعضای جامعه هنری ایران است.»

 

وی با اشاره به تلاش سیف الله پویا راد، مدیر جشنواره دامون فر و اهداف خیرخواهانه او گفت: «دامون فر به شایستگی جای رویدادی را گرفته که در دهه 70 با نام هنر جویان یا هنر دانشجویان در موزه هنرهای معاصر برپا می شد و چهره های پیشروی امروز از دل آن رویداد در آمده اند . دو سالانه دامون فر در این سه دوره به لطف انتخاب های درستش در شوراهای داوری و حضور بزرگانی نظیر آیدین آغداشلو،حسین خسروجردی،فرح اصولی، رزیتا شرف جهان و دکتر بهنام کامرانی ... توانسته به روزترین، پیشروترین و شایسته ترین چهره های هنری جوان ایران را معرفی کند.»

 

وی «سبکی» یکصد اثر از 15 منتخبین سه دوره جشنواره های دامون فر را معاصرترین نمایشگاهی ارزیابی نمود که در سه هفته اخیر دیده است و پیش بینی نمود تک تک این هنرمندان در آینده در قله های زرین هنر ایران و جهان خواهند درخشید. او این نمایشگاه را نتیجه جدیت و اهمیت جشنواره دامون فر دانست و از جامعه هنری خواست تا از این رویداد نادر، حمایت نماید.

 

در بخش پایانی مراسم افتتاحیه از کتاب سومین جشنواره هنرهای تجسمی دامون فر رونمایی شد. این کتاب در 108 صفحه تمام رنگی شامل همه آثاری است که در سومین دوره این رویداد در سال گذشته به بخش مسابقه راه یافتند.

 

گفتنی است در نمایشگاه «سبکی» که تا سوم اسفند در نگارستان آن برپاست آثار نفیسه عمران، لیلا رشیدی، مهدی بابایی، ساغر دئیری، بهمن محمدی، سارا ابری، افشین چیذری، میلاد نعمتی، رزمین نبی‌زاده، مرضیه باقری، سیاوش تصاعدیان، ندا مرادی‌، سینا چوپانی‌، امید شکاری و محسن محمودی‌زاده به تماشا در آمده است .نگارستان آن در میدان ونک، خیابان سئول، پلاک 40 واقع است.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 109112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha