به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، سرهنگ جهانگیر کریمی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: تحقیقات نشان داده که وقتی حادثه ای رخ می دهد مخاطبان ما به دنبال تجزیه و تحلیل و شناخت علل و عوامل وقوع آن هستند.
وی افزود: نتیجه این تحقیق نشان می دهد که صاحبان قلم و اصحاب رسانه کشور نباید خبر حوادث را بدون تجزیه و تحلیل کارشناسی و بدون اشاره به پیام های آموزشی و هشداری رها کنند بلکه باید به دنبال ریشه یابی و تحلیل حوادث بوده و کمک کنند تا از وقوع مجدد حوادث جلوگیری شود.
معاون اجتماعی پلیس استان اصفهان گفت: رسانه ها به عنوان متولیان اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی می بایست به دنبال علت وقوع جرم بوده و با ارائه نظرات کارشناسان جامعه شناسی و انتظامی کاری کنند که اینگونه اتفاقات تکرار نشود.
وی اظهار داشت: ارتباط رسانه ها به خصوص مطبوعات با پلیس خیلی فعال است که همین ارتباط و تعامل خوب می تواند در ایجاد فرهنگ سازی پیشگیری از جرم و انتقال پیام پلیس به مردم موثر باشد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس اصفهان، سرهنگ کریمی بیان داشت: رسانه ها و در راس آنها صدا وسیما و مطبوعات بستر بسیار مناسبی برای فرهنگ سازی پیشگیری از جرم هستند و می توانند با انعکاس به موقع و سریع پیام های هشداری، مقالات کارشناسی و تجزیه و تحلیل ها راه های مقابله با مامورنماها، پیشگیری از اعتیاد، سرقت، تجاوز و دیگر جرایم را به آحاد جامعه آموزش دهند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح جامع پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی توسط این فرماندهی گفت : معاونت اجتماعی پلیس استان در این میان با کادری مجرب متشکل از کارشناسان اجتماعی و جامعه شناسی و انتظامی آمادگی کامل دارد تا با ارائه نظرات و دیدگاه های کارشناسی و مقالات علمی در زمینه فرهنگ سازی مقابله با آسیب های اجتماعی با رسانه ها همکاری کند.
پایان پیام/
نظر شما