«سید مجید ارجمند» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، گفت: ۹۲ درصد از افراد فوت شده کرونایی در شهرستان جهرم اقدامی برای واكسن نداشته اند و يا دز اول واكسن را دريافت كرده بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به اینکه همچنين ۳۴ درصد از افراد فوت شده در مراحل حاد بيماری توسط اورژانس ۱۱۵ به بيمارستان انتقال داده شده اند، افزود: این افراد اكثرا بيش از هفت روز از علائم بيماری شان گذشته بوده است.
وی با اشاره به اینکه در موج پنجم كرونا در جهرم فوتی های زير ۶۰ سال هم در مقايسه با موج های قبلی به نسبت زياد بوده است، بیان کرد: در شهرستان جهرم جمعيت هدف كه بايد تحت واكسيناسيون كرونا قرار گيرد ۱۷۲ هزار و ۲۰۷ نفر است كه تا كنون ۷۶ هزار و ۷۹۵ نفر بر اساس اولويت بندی وزارت بهداشت تحت واكسيناسيون كرونا (نوبت اول) قرار گرفته اند.
ارجمند با بيان اينكه كم ترين استقبال برای دريافت واكسن مربوط به گروه سنی ۸۵ سال به بالا بوده است گفت: ۶۲ درصد از اين گروه سنی در جهرم واكسينه شده اند ما بقی اقدامی برای آن نداشته اند.
به گفته وی هنوز افرادی با وجود اينكه جز گروه های هدف وزارت بهداشت هستند برای دريافت واكسن مراجعه نكرده اند و يا تعدادی با وجود دريافت دز اول واكسن از دريافت دز دوم آن صرف نظر می كنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم تاكيد كرد: افرادی كه دز اول واكسن دريافت کرده اند هنوز به ايمنی كامل در برابر بيماری نرسيده و زمانی اين ايمنی بوجود می آيد كه ۲ دز واكسن را دريافت کنند.
وی خاطرنشان كرد: افراد بعد از دريافت ۲ دز واكسن همچنان مانند سابق بايد پروتكل های بهداشتی را رعايت كنند زيرا تا زمانی كه واكسيناسيون بصورت جمعی در كشور انجام نشود احتمال ابتلا به بيماری وجود دارد.
به گفته ارجمند واكسيناسيون به معنای عدم ابتلای فرد به بيماری نيست بلكه شدت بيماری و فوت ناشی از آن را كاهش می دهد.
نظر شما