به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، تقی رضایار، قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، شب گذشته(18 دی) در مراسم تجلیل از واقفان، خادمان، هیئت امنا و متولیان موقوفات استان که در آمفی تئاتر امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار شد، گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری که بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شود، سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، بازسازی سالانه بیش از 2هزار باب از امامزادگان روستاهای موجود در سطح کشور را در برنامه های خود قرار داده است.
وی افزود: بیش از 120 هزار موقوفه در کشور وجود دارد که قدیمی ترین سند موقوفه موجود به 830 سال قبل بازمی گردد که خیرات آنها به واقف می رسد.
رضایار، تصریح کرد: بیش از 60 درصد نیات واقفین این موقوفات برای گسترش معارف اسلامی و اهل بیت(ع) صورت گرفته و مابقی با رویکرد اجتماعی از جمله رسیدگی به ایتام، مسافران و مریض ها صرف می شود.
وی اذعان داشت: درکشور 8 هزار و 500 امامزاده به جز آستان های مقدس امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)، عبدالعظیم و شاه چراغ، جمکران و حرم حضرت امام خیمنی(ره) وجود دارد که سالانه بیش از یکصد میلیون نفر، این امامزاده ها را زیارت می کنند.
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، تصریح کرد: سالانه بیش از 600 هزار نفر زائر از کشور ایران به حرم مطهر حضرت زینب(س) و نزدیک به یک میلیون نفر زائر به عتبات عالیات مشرف می شوند.
وی با اشاره به ارادت ویژه ملت ایران به ائمه اطهار(ع)، ادامه داد: در هیچ مرکز فرهنگی، علمی و اجتماعی نمی بینیم که مردم با هزینه شخصی حضور یابند در صورتی که علاوه بر حضور در این امامزاده ها برای توسعه و آبادانی آنها نیز هزینه می کنند.
رضایار، اذعان داشت: احیای موقوفات از نظر درآمد واقعی، احیای حق و حقوق موقوفه و آبادانی بقاع و امامزادگان از خواسته های مورد انتظار امروز مقام معظم رهبری هستند که مسئولان نظام و همه اقشار مردم باید این موارد را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: گسترش فرهنگ وقف برکات زیادی برای جامعه دارد بنابراین باید با تبلیغات ویژه ای نیازمندی های روز جامعه برای افراد متمکن بازگو شود تا فرهنگ وقف در جامعه گسترش یابد.
پایان پیام/
نظر شما