«ابراهیم شریفی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد اظهار داشت: مسجد، محور جغرافیایی امت و جامعه دینی به شمار می رود و امام جماعت محور رهبری، هدایت و جهتدهی در مساجد است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، فلسفه تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد را جذب بیشتر جوانان به مساجد عنوان کرد و افزود: سطح کمی و کیفی فعالیت ها و برنامه های مسجد می تواند در جذب افراد جهت حضور و شرکت در برنامه های مسجد موثر واقع شود.
وی ابراز کرد: اگرچه جذب جوانان به مساجد اسباب و ابزاری می خواهد، اما امام جماعت و هیئت امنای مساجد می توانند در جذب جوانان به مساجد بسیار تأثیرگذار باشند.
شریفی بابیان اینکه فعالیت های مسجد محور اعضای کانون های فرهنگی هنری آثار و برکات زیادی به دنبال دارد گفت: باید از ظرفیت مساجد برای انجام کارهای فرهنگی استفاده کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برنامه های کانون های مساجد با رویکرد تقویت بنیه های اعتقادی و دینی، آموزش مهارت های مختلف به جوانان و نوجوانان، تقویت روحیه خود باوری و ایجاد نشاط و شادابی برگزار می شود و مهمترین هدف هم در برگزاری این برنامه ها جذب جوا نان و نوجوانان به مساجد و تقویت این پایگاه دینی و فرهنگی است.
این مقام فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری، مساجد را پایگاه و جایگاه اصلی در دین مبین اسلام دانست و افزود: هرکجا که عده ای علم مبارزه با ظلم و استکبار را به دست گرفتند و بلند کردند مرکز و منشا اصلی آن مسجد بوده است.
وی با تأکید بر اینکه مسجد هم محراب عبادت و بندگی خالص برای خداست و هم میدان جنگ با دشمنان اسلام است ادامه داد: در جامعه اسلامی محور همه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مسجد است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، روح معنویت و تقوا، روح همدلی و برادری و مواسات، روح مقاومت و استکبار ستیزی را از برکات و کارکردهای مسجد برشمرد و گفت: یکی از کارکردهای مهم مسجد کادرسازی و نیرو پروری برای آینده اسلام است.
نظر شما