پارک علم و فناوری باید پتانسیل های بالقوه را بالفعل کند

معاون اداری مالی وزارت علوم، بالفعل شدن پتانسیل ها را مهمترین تکلیف پارک های علم و فناوری خواند و گفت: با راه اندازی پارک های علم و فناوری در کشوربیش از دو میلیون شغل ایجاد می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، دکترعلی اکبر متکان، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری امروز (27 بهمن) در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری لرستان در خرم آباد، گفت:  با احداث پارک های علم و فناوری در سراسر کشور طی سال 91 دو و نیم میلیون شغل محقق شود.


وی با اشاره به وجود 30 پارک علم و فناوری در سطح کشور، اظهار داشت: 160 مرکز رشد و دو هزار و 400 شرکت دانش بنیان نیز در سراسر کشور فعال شده اند.


دکتر متکان خاطرنشان کرد: منافع این مراکز بستر سازی در حوزه های آموزش عالی، پژوهش و تولید علم است.


وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری باید پتانسیل های بلقوه را بالفعل کنند، بیان داشت: ایجاد پارک علم و فناوری بهترین شیوه در ارتقای فناوری است.


معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه نقش مسئولان استانی را در آموزش عالی موثر دانست و افزود: استان لرستان توفیقات بزرگی در حوزه علم و دانش به دست آورده است.


متکان با بیان اینکه مراکز رشدی بستری را به وجود می آوند که جوانان مستعد حمایت شوند، اظهار امیدواری کرد: با توجه به استعداد های موجود در استان لرستان، ضروری است این استان از اعتبارهای بیشتری بهرمند شوند تا بتوان با این رویه بیکاری را کم و در جهت حمایت از ظرفیت ها تلاش نمود.


وی اذعان داشت: پارک علم و فناوری لرستان بستر لازم رابرای شکوفایی پتانسیل های صنعتی، کشاورزی، باستان شناسی و همه استعداد های بلقوه این استان را فراهم خواهد کرد.

 

 معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور، با اشاره به وجود پتانسیل های طبیعی استان لرستان مانند دارو های گیاهی، دامپروری، سنگ های معدنی و...عنوان کرد: با شروع به کار پارک علم و فناوری باید پتانسیل های بالقوه این استان شکوفا شوند.


گفتنی است، پارک علم و فناوری لرستان امروز در زمینی به مساحت 11 هزار متر در خرم آباد افتتاح شد.
پایان پیام/
 

کد خبر 108766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha