رسانه مهمترین عامل تاثیرگذاری شعر در جامعه است

دبیر ششمین جشنواره شعر فجر خراسان رضوی با بیان اینکه در عصر امروزی در زمینه تاثیر شعر در خارج از مرزها هیچ کار انجام نشده است، گفت: رسانه مهمترین عامل تاثیرگذاری شعر در جامعه است.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، هادی منوری، دبیر ششمین جشنواره شعر فجر خراسان رضوی ظهر امروز(26بهمن) در میزگرد تخصصی شعر فجر در جمع شاعران با اشاره به تاثیر شعر در ترویج فرهنگ و آداب جامعه اسلامی، تصریح کرد: تاثیرات رسانه در شعر و سلیقه شاعرا بسیار زیاد است. برگزاری جشنواره های شعر در استان باعث شده که جوانان و نوجوانان در این عرصه وارد میدان شوند و آثار خوبی در زمینه ارزشهای انقلاب و اسلام ارائه داده شده است که ترویج این آثار به نسل های دیگر عامل فرهنگ سازی اسلامی است.


در ادامه این نشست ناصر فیض، شاعر و منتقد این میزگرد گفت: همانطور که در جریان های مختلف سیاسی اتفاقاتی می افتد در شعر هم اتفاقاتی می افتد که با پشت سر گذاشتن این حوادث شعر ویژگی خودش را پیدا می کند.


وی ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگی شعر انقلاب اجتماعی شدن شعر در دوران معاصر است که با شعر می توان ارزشهای انقلابی را به مخاطبین معرفی کرد و شعر انقلاب از دوران پیروزی انقلاب در جنبه محتوایی رشد بسیار خوبی داشته است.


فیض افزود: شعر در زمینه جنگ پدیده ای است بسیار تازه و معنوی و شعر مدیحه سرایی با رویکر ستایش ارزشهای صورت می گیرد و گاهی هم برای ستایش بزرگان دینی کابرد تاثیر گذاری دارد.


در ادامه حسن دلبری منتقد و استاد دانشگاه، با بیان این مطلب که نگاه نو به شعر مذهبی در رساندن معنا و مفهوم اصل اتفاقات تاریخی یک امر لازم برای رعایت شعر خوانی در باره ارزشهای دینی است، افزود: تاثیر ارتباطات نزدیک و حضوری شعرا نسبت به ارتباطات مجازی بسیار زیاد است چرا که با در کنار هم قرار گرفتن و ارائه آثار می توانیم راهکار های بهتر و تاثیرگذار تر را پیدا کنیم.


علی حبیبی، منتقد شعر فجر در ادامه این نشست گفت: از دوران پیروزی انقلاب تا کنون شعر در زمینه بازگشت ارزشهای اسلامی بسیار تاثیرگذار بوده است و شعری می تواند این ارزشها را در بین مخاطبین حفظ کند که علاوه بر درون مایه بودن ارزشها در آن شعر در ظاهر هم با رویکرد ترویج ارزشها انجام شود.



پایان پیام/

کد خبر 108628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha